Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Arama sonuçlarınız

1. B

PrestaShop 1.4' De Footer Ve Index Editleme

Cvp: PrestaShop 1.4' De Footer Ve Index Editleme Bakın Demin Paylaştığım Kodu.Sunucumdan (FTP)'Den indirdim themes/footer.tpl yi icini yazdım.. normalde Footer Yazan yerden sonra şuan sitede footer kısmında bulunan yazıların olması gerek bu 1.. 2 hadi diyelim orda şuan olan yazılar yok ben...
  2. B

Cvp: PrestaShop 1.4' De Footer Ve Index Editleme abim bak footer aşağıdaki gibi..suanki altta yazan yeni ürünler vs yok boş.ben bunu doldurup attığımdada değişmiyor.. bak {* * 2007-2011 PrestaShop * * NOTICE OF LICENSE * * This source file is subject to the Academic Free License (AFL 3.0) *...
  3. B

Cvp: PrestaShop 1.4' De Footer Ve Index Editleme Yardım Edieck Yok mu ?
  4. B

mail gönderim sorunu

Cvp: mail gönderim sorunu 1.4 Sürümde Mails Tr Dosyası Yok.. Şimdilik Mails Klasöründeki en Klasörünü tr yapıp kullanabilrsn ama adminle konstm 2-3 gün içinde mails tr gelicekmiş.onuad bekleyeiblrns..
  5. B

Cvp: PrestaShop 1.4' De Footer Ve Index Editleme {* * 2007-2011 PrestaShop * * NOTICE OF LICENSE * * This source file is subject to the Academic Free License (AFL 3.0) * that is bundled with this package in the file LICENSE.txt. * It is also available through the world-wide-web at this URL: *...
  6. B

PrestaShop 1.4' De Footer Ve Index Editleme Nasıl Yapılıyor.Bir Türlü Bulamadım..Yardımcı Olrsanz Sevnirim..
  7. B

PrestaShop v1.4

Cvp: PrestaShop v1.4 adminim mails tr dosyası yok ilgilnrmsn
  8. B

Tema nasil editleir ?

Cvp: Tema nasil editleir ? tam olarak anlatamadım sanırım.. linkteki gibi menüyü nasil öyle yapabilir banner ı nasil öle yukarı koyaiblrm ? yandaki kategorlier felan onları da değiştrlmiş onları nerden hangi dosyadan degstrebilrm adı nedir ?
  9. B

BİLGİLER KISMININ DEĞİŞTİRİLMESİ

Cvp: BİLGİLER KISMININ DEĞİŞTİRİLMESİ Ne Demek (:
  10. B

anasayfa gözükmüyor.

Cvp: anasayfa gözükmüyor. themes mails ve translatiosn taki dosyhalarıda tc yapın bide orda tr die dosya var
  11. B

PrestaShop v1.4

Cvp: PrestaShop v1.4 yeninden indir . bende hiç bi sorun cikmadı.
  12. B

BİLGİLER KISMININ DEĞİŞTİRİLMESİ

Cvp: BİLGİLER KISMININ DEĞİŞTİRİLMESİ Araçlar CMS Kısmından Düzenleyebilrsnz.Cms i Açtıgınzda Aşağda Görceksnz Yan Taraflarında Düzenle Sil V.b İşaretler Var
  13. B

PRESTASHOP 1.4 TÜRKCE DİL DOSYASI

Cvp: PRESTASHOP 1.4 TÜRKCE DİL DOSYASI yayınlandı..burdan indireiblrsnz http://presta-tr.com/dosyalar/PrestaShop-S%C3%BCr%C3%BCmler/PrestaShop-v1.4-T%C3%BCrk%C3%A7e-Tam-S%C3%BCr%C3%BCm/
  14. B

PrestaShop v1.4

Cvp: PrestaShop v1.4 moralinizi bozmak istemem fakat mails te tr dosyası yok.. :(
  15. B

anasayfa gözükmüyor.

Cvp: anasayfa gözükmüyor. arkadaslar modules teki dosyaların icindeki tr.php leri tc.php yapin mailste tr die klasör olması gerek fakat indrdgm dosyada cikmadı onu tc yapin ve panele gelip araçlar lisan kısmından türkçe lisani editleme yerine tr olan yerleri tc yapin sorun düzelir..
  16. B

Tema nasil editleir ?

merhaba arkadaslar.. temayı nasil editlcem hangi klasorden bi türlü bulamadım ? mesela alttaki tasarımcı yukarı banner alta menü koymus bunu nasil yapabilrm ? yardım edersenz sevnrm.. iyi calismalar http://www.hizliupload.com/viewer.php?file=61859995149769255405.bmp
  17. B

PrestaShop v1.4

Cvp: PrestaShop v1.4 arkadaslar modules teki dosyaların icindeki tr.php leri tc.php yapin mailste tr die klasör olması gerek fakat indrdgm dosyada cikmadı onu tc yapin ve panele gelip araçlar lisan kısmından türkçe lisani editleme yerine tr olan yerleri tc yapin sorun düzelir..
  18. B

Nasil Düzenleme yapabilirm?

Cvp: Nasil Düzenleme yapabilirm? search butonu harici halletim
  19. B

Cvp: Nasil Düzenleme yapabilirm? çok teşekürler.. ama türkçe olmayan kısımlar var aşağıda ss bildirdim lütfen bunlari nerden türkcelstrebilcegmde sölersnz sevnrm. aradım bulamadim bi türlü :S http://www.yukleresim.com/viewer.php?file=65565855140044090089.gif...
  20. B

Cvp: Nasil Düzenleme yapabilirm? [code type=php] {if !$content_only} </div> <!-- Right --> <div id="right_column" class="column"> {$HOOK_RIGHT_COLUMN} </div> </div> <!-- Footer --> <div id="footer">{$HOOK_FOOTER}</div> </div> {/if} </body> </html> [/code]bunlardan...
Üst Alt