Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cvp: TPL de değişiklik Yapıyorum Ancak Siteye Yansımyr
http://www.presta-tr.com/forum/advsearch.html?q=SotEW&exactname=1&childforums=1
buradaki modül işinize yarayabilir.
Cvp: ON SAYFADAKI LOGO RESMI
Admin panelden yeni bir logo ekleyerek değiştirebilirsiniz. Eğer logoyu komple silmek istiyorsanız ftp bağlanıp img klasörünün içinde logo.jpg dosyasını silmeniz gerekiyor.
Cvp: Acil Yardım Lütfen.Prestashopta ürün indirme
Katalogda ürün eklerken indirilebilir ürün seçeneği mevcuttur presta içinde. Scripti düşündüğünüz şekilde kullanabilirsiniz.
Cvp: admin paneli tr modunda ama tr değil
Menülere ftp den girerek dil dosyalarında alttaki menüleri kendin düzenleyebilirsin ya da türkçe dil dosyalarını atman gerekiyor dil dosyaların eksik çevrilmiş olabilir.
Cvp: Biraz yardım gerekli
#White yazınca olur mu bilmiyorum ama kullanabileceğiniz renk koldarı aşağıdaki gibidir. Daha farklı renk ve kartelaya buradan ulaşabilirsiniz.
Renk Kodları
Renk Renk Kodu Renk Renk Kodu
Kırmızı #FF0000 Beyaz #FFFFFF
Turkuaz...
Cvp: Resim Sorunları
Mavi tema kullanıyorum. Bir çok resim alanını kontrol ederek bazılarının uzantılarını .jpg ve .gif olarak değiştirip deneyerek sorunu çözdüm. Mcdaim abi ve Wmaster ilginize teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar. Aşağıdaki alanlarda resimler eksik diye hata veriyor ve görüntü bozukluğu oluşuyor. Bu alanların resimlerini nereden düzenleyebilirim ? Teşekkürler.