Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Arama sonuçlarınız

1. C

Kategori Sıralaması

Cvp: Kategori Sıralaması Ürünlere uygulayabileceğimiz görünmeyen bir kod var mı acaba ?
  2. C

Bu temayı arıyorum

Merhaba arkadaşlar. Bu temayı arıyorum ücretli ya da ücretsiz olduğunu bilen var mı acaba ?
  3. C

TPL de değişiklik Yapıyorum Ancak Siteye Yansımyr

Cvp: TPL de değişiklik Yapıyorum Ancak Siteye Yansımyr http://www.presta-tr.com/forum/advsearch.html?q=SotEW&exactname=1&childforums=1 buradaki modül işinize yarayabilir.
  4. C

ÜYELİK MODÜLÜ PROBLEM ACİLLL YARDIM

Cvp: ÜYELİK MODÜLÜ PROBLEM ACİLLL YARDIM tam olarak nasıl bir hata alıyorsunuz daha açıklayıcı olursa yardımcı olunacaktır. mümkünse ss verin.
  5. C

ON SAYFADAKI LOGO RESMI

Cvp: ON SAYFADAKI LOGO RESMI Admin panelden yeni bir logo ekleyerek değiştirebilirsiniz. Eğer logoyu komple silmek istiyorsanız ftp bağlanıp img klasörünün içinde logo.jpg dosyasını silmeniz gerekiyor.
  6. C

Acil Yardım Lütfen.Prestashopta ürün indirme

Cvp: Acil Yardım Lütfen.Prestashopta ürün indirme Katalogda ürün eklerken indirilebilir ürün seçeneği mevcuttur presta içinde. Scripti düşündüğünüz şekilde kullanabilirsiniz.
  7. C

admin paneli tr modunda ama tr değil

Cvp: admin paneli tr modunda ama tr değil Menülere ftp den girerek dil dosyalarında alttaki menüleri kendin düzenleyebilirsin ya da türkçe dil dosyalarını atman gerekiyor dil dosyaların eksik çevrilmiş olabilir.
  8. C

Biraz yardım gerekli

Cvp: Biraz yardım gerekli #White yazınca olur mu bilmiyorum ama kullanabileceğiniz renk koldarı aşağıdaki gibidir. Daha farklı renk ve kartelaya buradan ulaşabilirsiniz. Renk Kodları Renk Renk Kodu Renk Renk Kodu Kırmızı #FF0000 Beyaz #FFFFFF Turkuaz...
  9. C

Resim Sorunları

Cvp: Resim Sorunları Mavi tema kullanıyorum. Bir çok resim alanını kontrol ederek bazılarının uzantılarını .jpg ve .gif olarak değiştirip deneyerek sorunu çözdüm. Mcdaim abi ve Wmaster ilginize teşekkürler.
  10. C

Resim Sorunları

Merhaba arkadaşlar. Aşağıdaki alanlarda resimler eksik diye hata veriyor ve görüntü bozukluğu oluşuyor. Bu alanların resimlerini nereden düzenleyebilirim ? Teşekkürler.
  11. C

Mavi Tema

Cvp:Re: Cvp:Mavi Tema bera_ramazan yazan: düzeldi dostum teşekkürler.
  12. C

Admin paneldeki Ülkeler lstesinden Ülke silmek

Cvp:Admin paneldeki Ülkeler lstesinden Ülke silmek evet pasif olsada listede çıkıyor var mı acaba bir çözümü
Üst Alt