Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Arama sonuçlarınız

1. W

Ürünlerin alış fiyatları ile satış fiyatlarını aynı ekranda görüntüleyebilir miyim?

admin panel > yapılandırma > müşteri ayarları kısmından fiyat gösterim kısmını vergi dahil seçeneğini vergi hariç olarak güncelleyebilirsin.
  2. W

Hesap ( Account ) Bölümünü Türkçe Yapmak İstiyorum!

Merhaba, Account yazısını tema çevirileri dışında da aramanızda fayda var. eğer yine çıkmıyorsa ilgili text hardcoded olarak girilmiş demektir. bu durumda temayı bilgisayarnızda açıp içinde bu yazıyı dosyalarda arayıp bulabilirsiniz. tüm klasörde yazı aramak için notepad++ gibi bir program...
  3. W

Admin Paneli Goruntuleme Sorunu

Merhaba, evet yazma izni veya eksik dosyadan kaynaklanıyor gibi gözüküyor.
  4. W

Tema yüklerken hata

Merhaba, debug modunu açarak tekrar yüklemeyi dener misiniz ? daha ayrıntılı hata mesajı verecektir. onu burdan paylaşın lütfen.
  5. W

kargo

Merhabalar, evet PrestaShop sisteminde kargo fiyatlandırmaları bölgelere göre yapılabiliyor. ülke ve illere göre değil malesef. bu durumda sisteminizde kayıtlı Türkiye kaydının hangi bölgeye ait ise o ülkeye açıp fiyatlama yapabilirsiniz. Resimler ile açıklamaya çalıştım...
  6. W

dil bayrak image göruntulenmıyor

biraz daha ayrıntı paylaşabilir misiniz ? site adresinizide gönderebilirsiniz
  7. W

sipariş panelinde sepetten ürün silemiyorum

Merhabalar, onaylanmış siparişlerde ürünler düzenlenemez. sipariş durumunu hazırlanıyor gibi bir duruma çekip tekrar dener misiniz ?
  8. W

Tecrübesizim hataları okuyamıyorum

merhabalar, error log dosyasından biraz daha bölüm paylaşabilir misiniz ?
  9. W

Kayıt İçin Güvenlik Kontrolü

Google captcha eklentisini en kısa sürede burdan ekleyeceğiz
  10. W

Üst Yatay Menü v1.13 1.6.8 alt katagörüler

Merhabalar, admin panel > modüller > Menu > Configuration // Yapılandır kısmından düzenleyebilirsiniz.
  11. W

E-Ticaret Hakkında

Merhabalar, Maliye kaydınızı açtırıp faturalarınızı matbaa dan aldıktan sonra fatura modülü ile sitenize gelen siparişler için fatura kesebilirsiniz.
  12. W

Boş kategori tamamen silme

Merhabalar, Veritabanından silinen bir kaydın belli bir süre sonra tekrar eklenmesi gibi bir durum mantıken mümkün değil. hosting sağlayıcınız tarafından manuel veya otomatik olarak belli bir süre önceki DB yedeği sisteminize yükleniyor olabilir.
  13. W

En İyi Ödeme Sistemi

Merhabalar, Paratika veya Turkpos ile iletişime geçebilirsiniz. Kendilerinden ve sitelerinden teknik tüm detaylara erişebilirsiniz. Bu tercihi yaparken PCI DSS ve Fraud kontrol sistemlerinin olmasına dikkat etmenizde fayda vardır.
  14. W

sürüm yükseltme

Merhaba, manuel güncelleme işlemi için 1.7.5.1 sürümünü zipten çıkararak sitenize yükleyip install klasörüne erişmeniz yeterli olacaktır. işlemleri yapmadan önce yedek almanızda fayda vardır.
  15. W

Modül Fiyatları Hakkında

Merhaba, malesef yakın zamanda bu tarz bir indirim planlamıyoruz.
  16. W

Localhost kurulumu Modülleri Yüklerken hata YARDIM!

hosting firmanız ile görüşüp CURL eklentisini etkinleştirmelerini istemeniz gerekiyor.
  17. W

Localhost kurulumu Modülleri Yüklerken hata YARDIM!

hangi sürümü kurmaya çalışıyorsunuz acaba ?
  18. W

Bu sayfa çalışmıyor www şu anda bu isteği işleme alamıyor. HTTP ERROR

Hosting PHP Sürümünüzü öğrenip burdan paylaşabilir misiniz ?
  19. W

yönetim paneli ve anasayfa açılmıyor. ContextErrorException sorunu

Merhaba, yorum yapabilmek için diğer hata mesajlarınada ihtiyacımız vardır.
  20. W

Versiyon 1.7.5 manual hosting kurulumu sirasindaki hatalar

Merhaba, bu ekranda sistem ilerlemenize izin vermiyor mu ? çünkü hata mesajında tavsiye niteliğinde mesajlar mevcut.
Üst Alt