katalogda ana kategoride ürünlerde tanımlı daha once gozuken kategoriler kutusundaki ürünler şimdi gozukmuyor ana sayfada kategoriler kutusu boş gozüküyor, ürün kutusunu kaldırıp tekrar yüklememe rağmen düzelmedi, nasıl düzeltebilirim.
katalogda ana kategoride ürünlerde tanımlı daha once gozuken kategoriler kutusundaki ürünler şimdi gozukmuyor ana sayfada kategoriler kutusu boş gozüküyor, ürün kutusunu kaldırıp tekrar yüklememe rağmen düzelmedi, nasıl düzeltebilirim.
adminde çıkıyormu kategoriler?
>> Lütfen çözülmüş konularınızın Başlıklarına [ÇÖZÜLDÜ] ibaresi ekleyiniz
www.kalehosting.com.tr
evet adminde kategoriler gözüküyor,
http://presta-tr.com/forumlar/genel-...-gelmiyor.html
bu konu aynı sorun içinmi?
eğer aynı sorun ise farklı bir konu açman yersiz.
site adresini verirsen inceleyelim
www.kalehosting.com.tr
aynı sorun değil, 1.sinde ürün kategorisi boş geliyordu bende ürünler gözükmeyince bu ürün kategorisini silip yerine farklı bir ürün kutusu yükledim 2.sorum ise bu yüklediğim ürün kutusunda ürünler gözüküyor ama ürün linkler doğru yere gitmiyor. sitemiz bjkburada.com.. Online Alışveriş Sitesi, bakarsanız sevinirim
o yüklediğin kategori bloğu modülü ve ürünlere değil kategorilere gidiyor ve ben baktığımda kategori adları ve o bloktaki isimler aynı gibi
www.kalehosting.com.tr
peki nasıl yapabilirim
sorunu tam anlayamadım kurduğn modül farklı bir kategori bloğu orjinal modülü tekrar upload edip dene bir bakalım
www.kalehosting.com.tr
orjinal modulu silmiştim, aşağıdaki dosyayı indirsem olurmu
Kategori modülü
kurabilirsin evet
www.kalehosting.com.tr
Bookmarks