1 haftadır arıyorum panelde fakat bir türlü bulamadım nasıl değiştirebilirim ben bu sitenin üst başlığını ? title'ı yani yardım eden olursa sevinirim
1 haftadır arıyorum panelde fakat bir türlü bulamadım nasıl değiştirebilirim ben bu sitenin üst başlığını ? title'ı yani yardım eden olursa sevinirim
None
Merhabalar,
Sitenizin admin paneline girin, ordan ayarlar daha sonra iletişime girin orda en üstteki mağaza adı kısmına girdiğiniz değer sitenizin başlığını burdan değiştirebilmektesiniz. sadece ana sayfada görünmesini isterseniz başlığınızı, yine admin panel -> ayarlar -> meta taglar kısmına geldiğinizde "index.php" linkine tıklayın gelen ekranda diğer meta bilgileri bulunduğu gibi sayfa başlığıda bulunmaktadır.
Umarım yeterlidir.
teşekkürler
>> Lütfen çözülmüş konularınızın Başlıklarına [ÇÖZÜLDÜ] ibaresi ekleyiniz
www.kalehosting.com.tr
tamam oldu teşekkür ederim tek bir sorunum kaldı oda arkadasca URL bir türlü anlayamadım bu olayı bunun üzerine bir çok makale okudum fakat bir türlü istediğimi elde edemedim denemediğim .htaccess dosyası kalmadı ne yapacağım bilmiyorum
None
orjinal htaccess dosyasını kullanın. ve admin panelden arkadaşça urlyi aktive edip htaccess dosyasının adının ".htaccess" olduğundan emin olun. daha sonra kategori ve ürünlerde url yazarken boşluk ve türkçe karakter kullanmayın. "-" tire kullanabilirsiniz boşluk yerine
teşekkürler
www.kalehosting.com.tr
tamamdır hallettim artık URL Rewite hatası falan almıyorum
ÖRNEK .htaccess dosyasam iki kod eklentisi yaparak sorunu çözdüm
# URL rewriting module activation
RewriteEngine on
# URL rewriting rules
RewriteRule -id_category-(.*)\.html ?id_category=$1
RewriteRule -id_product-(.*)\.html ?id_product=$1
RewriteRule ^([a-zA-Z0-9-]*)/([0-9]+)\-([a-zA-Z0-9-]*)\.html(.*)$ product.php?id_product=$2$4 [L,E]
RewriteRule ^([0-9]+)\-([a-zA-Z0-9-]*)\.html(.*)$ product.php?id_product=$1$3 [L,E]
RewriteRule ^([0-9]+)\-([a-zA-Z0-9-]*)(.*)$ category.php?id_category=$1 [QSA,L,E]
RewriteRule ^content/([0-9]+)\-([a-zA-Z0-9-]*)(.*)$ cms.php?id_cms=$1 [QSA,L,E]
RewriteRule ^([0-9]+)__([a-zA-Z0-9-]*)(.*)$ supplier.php?id_supplier=$1$3 [QSA,L,E]
RewriteRule ^([0-9]+)_([a-zA-Z0-9-]*)(.*)$ manufacturer.php?id_manufacturer=$1$3 [QSA,L,E]
# Catch 404 errors
ErrorDocument 404 /404.php
umarım herkesin işine yarar
None
Yarar arkadaşım merak etme. Verdiğin bilgiler için teşekkürler
www.kalehosting.com.tr
Bookmarks