PrestaShop Türkiye 2011 Gururla Sunar

PrestaShop Türkiye Olarak Sanal POS, XML Sistemleri, Tema Hizmetleri ve

Facebook Store Hizmetleri konularında İlklere imza atarak sizlere hizmet vermeye son sürat devam ediyoruz?









PrestaShop Türkiye 2011 Gururla Sunar

PrestaShop Türkiye Olarak Sanal POS, XML Sistemleri, Tema Hizmetleri ve Facebook Store Hizmetleri konularında İlklere imza atarak sizlere hizmet vermeye son sürat devam ediyoruz?


Verdiğimiz hizmetler genel olarak siz değerli kullanıcı ve müşterilerimizin ihtiyacı olabilecek sarf ihtiyaçlarından en komplike yazılım ve görsel gereksinimlerini karşılamak üzerinedir.


Sizde Tedarikçi Sıkıntısı yaşamadan bizim vasıtamızla sitenizi kurabilir; Pek çok iş ortağımızdan ürünleri en iyi oranla sitenize ekleyebilir hiç stok ihtiyacı duymadan sitenizden e-ticaret yapmaya başlayabilirsiniz.


İhtiyacınız olan tüm hizmetleri (Alan adı, Hosting, SSL sertifikası vb.) karşılamaktayız.


Sanal POS sistemlerinde güvenlik sorununu ve acaba sitemde Hack ve türevi sorunlarla karşılaşmayacağınızın garantisini vermekle birlikte Yinede Sanal POS modeli seçiminde en güvenli sistem olarak 3D_OOS_PAY ve diğer bankalardanda Ortak Ödeme Sayfası sistemini seçmeniz müşterinizin sitenizden işlem yapmakta bir kat daha az çekinmesini sağlayacaktır. Biz her ne kadar sisteminizin güvenli olması için gerekli yapılandırmayı yapmış olsak da, müşteriniz hiçbir zaman bir siteye kredi kartı bilgilerini vermek istemeyecektir.Bu yüzden Ortak ödeme seçeneklerini tercih etmenizde fayda vardır.


XML sistemlerinde Şu güne kadar Oksid Bilgisayar, Penta Bilgisayar ve HemenAl eTicaret Sistemlerini taşımak isteyen kullanıcıların sistemlerinden ürünlerini, kategorilerini aynı şekilde tedarikçilerinden ürün stok fiyat bilgilerini çekebilmekteyiz. Bunların haricinde Her şekilde Excell, MySQL veritabanı, XML dosyası ve türevi içeriklerden her şekilde ürün stok kategori aktarımını yapabilmekteyiz.


Bunların dışında harici sistemler entegrasyonlarına başlayarak artık ürünlerinizi Dünyanın en büyük sosyal ağında ürünlerinizi dakikalar içerisinde kurarak bu büyük alana ürünlerinizi aktarıp Sitenizle eş zamanda kurulumu tamamlanıp tam entegrasyonu yapılmaktadır.

Eski Garanti Bankası Kullanıcılarımız Yeni Sisteme taşıma işlemleri için gerekli bilgileri temin ederek tekrar iletişim kurulduğunda detaylı bilgi verilecektir. Aynı şekilde kullanıcılarımız Hakkımızda / Hesap Bilgileri mize 50 TL havale ettikten sonra sizinle irtibata geçilip gerekli bilgiler ile 1 - 2 gün içerisinde geçişi tamamlanacaktır. Sitesini sunucularımıza taşımak isteyen kullanıcılarımızda Yukarıdaki görselde yazan host paketlerinden istediklerini seçerek Host Paketine ve ücretsiz 1 aylık destek, kurulum ve yapılandırma hizmetine ve piyasadaki pekçok tema, ikon görsel ve modül bakımından gelişmiş bir içerik ile sayfalarını düzenleyebileceklerdir.

Sanal POS Demosunu demo.presta-tr.com adresinden görebilirsiniz. Akbank panelinde belli başlı düzenlemeler yapılmakta olup diğer ödeme sistemleri aktif olarak size göre önyüzü düzenlenebilmektedir.

Bu Makale Güncellemelerini Buraya tıklayarak inceleyebilirsiniz.

Sorularınızı Bu alandan yöneltebilirsiniz