4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: PRESTASHOP v1.4 ' BARİZ HATALAR SERİSİ - 1 -

  1. #1
    Member
    Üyelik tarihi
    Sep 2010
    Mesajlar
    59
    Tecrübe Puanı
    14

    Standart PRESTASHOP v1.4 ' BARİZ HATALAR SERİSİ - 1 -

    PrestaShop Son sürümü 1.4.0.4 sürümü içinde bir çok bug buldum bu konuya değinmiyeceğim çünki bir iki başlık altında açıkladım zaten. Burada sizlere bariz bir hatadan söz edeceğim. Admin panelinden Kulanıcılar bölümüne gelip bir kere kendi isminize yada her hangi bir kulanıcının bilgilerine erişip her hangi bir işlem yapmadan dahi çıkış yaptığınız anda, sitem giriş sayfasına dönüyor veeee.. HATA ! bir daha kendi kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapamıyorsunuz çünki siz sayfaya girip çıkınca kendiliğinden otomatik şifre değiştirmiş oluyor ancak vermiş olduğunuz adrese şifre değiştirme isteği gönderip yeni şifre ile giriş yapabiliyorsunuz. Örnek aşşağıda sunulmuştur.

    Bu tür bir BUG ' ı ben bildireceğim muhtemelen ama önce nerden kaynaklandığını kendim araştırıyorum şu ana kadar 4-5 tane hatalı satırla karşılaştım . Ama bunalrın ne ile etkileşimli olduklarını uzun uzun incelemdiğimden bu sorunun , bu kodlardanmı kaynaklı olduğunu bilmiyorum. Ama hataların hepsini de modüller içinde gördüm.
    Neyse bu sorunla karşılaşan arkadaşlar korkmasınlar sistem kurulurken verdiğiniz e postaya hatırlatma isteği yollayın yeniden şifre verecektir. Şifrenizi yenidne girip düzeltiğinizde sorun olmuyor ama 2 ci defa gir çık yapmanzı tavsiye etmiyorum çünki sonuç başa dönüyor.

    Kolay gelsin iyi çalışmalar
    Yılmaz DURU

  2. #2
    Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2010
    Mesajlar
    63
    Tecrübe Puanı
    14

    Standart Cvp:PRESTASHOP v1.4 ' BARİZ HATALAR SERİSİ - 1 -

    EXTRA BİLGİ:

    Prestashop 1.4 Alpha 4
    Release for tests


    Alpha sürümde hataların olması doğaldır.
    iisi mi siz aşşağıdaki final sürümü kullanın.

    Prestashop 1.3.3
    Final version


    onda da dil sorunu mu yaşadınız?
    o zaman aşşağıdakini kullanın

    Prestashop 1.3.1 (TR)

    (bu arada sitedeki tr paket'te 1.3.3'e güncellense çok makbule geçer hani ne de olsa final sürüm. + index sorunu da ortadan kalkmış olur)

    ----------------------------------------------------------

    Yalnız başlık harika olmuş;
    BARİZ HATALAR SERİSİ - 1 2,3,4 gelecek galiba
    Wordpressle herşey yaptım. e-ticaret hariç!

  3. #3
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Yer
    Türkiye/Samsun
    Mesajlar
    1.668
    Tecrübe Puanı
    15

    Standart Cvp:PRESTASHOP v1.4 ' BARİZ HATALAR SERİSİ - 1 -

    Nostrakabus üstad ben dediğin şekilde çok girdim çıktım ancak şu ana kadar bir hata ile karşılaşmadım. herhangi bir işlemde kaydet tıkladığın zaman cookiesden bulduğu şifreyi kaydetmiş olmasın?
    ithalat-ihracat danismanlik : http://nepasun.com

  4. #4
    Member
    Üyelik tarihi
    Sep 2010
    Mesajlar
    59
    Tecrübe Puanı
    14

    Standart Cvp:PRESTASHOP v1.4 ' BARİZ HATALAR SERİSİ - 1 -

    bende cookiler çalışmaz hocam ben istediğimde aktif ediyorum istediğimde kapaıyorum. Lakin çok önemli bir konuya parmak bastın aklımdayken söyleyim. Ben bir hata gördüğümde bunu iş olsun diye getirip forumalra direk koymam. Ben en ince teferuatına kadar inceler araştırı ve defalarca testler yaptıktan sonra bunu yayınalrım. Yani emin olmadığım bir konu asla yayınlanamaz.


    Bu durumun benim tesbit eetiğim 24 açıktan kaynaklı olma ihtimali var çok büyük ihtimalle. Çünki buna neden olabilecek açıklar bunlardan 1-2 tanesi. Zamanım yetse ben onalrın bağlantıalrını incelicemde sıkıntı var bu srıalr kafam çok dağıldı . Site bitmesigerekli daha bitmedi canım sıkılıyor bunada bir çok iş var ve benim iin 7 24 yetmiyor keşke zamn 30 saat olsaydı diyorum valla .)

Bu Konudaki Etiketler

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Hakkımızda
2008'den beri sizlere PrestaShop ile ilgili teknik destek vermeyi amaçlayan sitemiz, şu anda 13.000 den fazla üye 15.000'e yakın mesaj ile kararlı bir biçimde yoluna devam etmektedir. Ayrıca PrestaShop dışında diğer sistem ve eticarete yönelik paylaşımlar ve konularada elimizden geldiğinde yanıtlamaya çalışıyoruz. Ayrıca eticarete yeni başlayan ve tecrübeli kişileri bir araya getirerek ortak bir paydada buluşturmayı amaçlamaktayız.
Sosyal Medya

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0