Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Google'de ilk sayfa prestashop S.E.O teknikleri

istikrar

Yeni Üye
Paylaşım Yeni Siteme Taşındım
Sebebi bu sitenin web masterleri konularla ve üyelerle ilgilenmemesi

Yeni Sitemiz:

www.prestashop1.com

Cvp:Google'de ilk sayfa prestashop S.E.O teknikleri

Bu konuya 207 kez bakılmış ve garanti 150 kişi bu işlemden fayda görmüştür,
Ama bakıyorum bir kişi bile arkadaş emek vermişsin, bir şeyler hazırlamışsın saol tşk ederim demmemiş.
Sülük gibi buraya girip konuyu emmiş yazıklar olsun
Çalışmalarımı bilgisayarda tutup sadece bende olsun kimsede olmasın demiyoruz demekki öyle yapmamız gerekiyormuş.
Kırgınım ama küs değilim.

meta başlığı ile meta tanıtımı aynı olmuş ama farklı olması gerekir.

yinede saol

emeğine sağlık kardeşim. bu arada benim arkaşça url ile pek barışık olamadım.
en son imagesenlarce resimleri %25 oranında gözüküyordu. arkdş url nin detaylı anlatımı varmı

Anlatım için teşekkurler;

Öncelıkle ben htaccess.txt dosyamı .htaccess haline cevırıp sunucuma attım daha sonra ona yazma ıznı bıle verdım

Daha sonra yönetim panelınden ayarlar kısmından 'Arkadaşça Urler' denilen kısmı actım tabı daha oncesınde sunucumlu ıletısıme gecıp URL rewritingi aktif hale getirdim.

daha sonra siteme girip herhangı bır urune yada kategoriye tıkladıgımda sayfa goruntelenemıyor hatası almaktayım. Sizce nedeni nedir yada nerde yanlış yapıorum?

Şimdiden Teşekkurler...

zerotolerance yazan:

Öncelıkle ben htaccess.txt dosyamı .htaccess haline cevırıp sunucuma attım daha sonra ona yazma ıznı bıle verdım

Daha sonra yönetim panelınden ayarlar kısmından 'Arkadaşça Urler' denilen kısmı actım tabı daha oncesınde sunucumlu ıletısıme gecıp URL rewritingi aktif hale getirdim.

daha sonra siteme girip herhangı bır urune yada kategoriye tıkladıgımda sayfa goruntelenemıyor hatası almaktayım. Sizce nedeni nedir yada nerde yanlış yapıorum?

Şimdiden Teşekkurler...

Aynı sorunu bir kaç arkadaşda yaşadı sorun servis sağlayıcıda cıktı yani hiç bir işlemle ugraşma site üzerinde kesinlikle siteni hangi server'e koyduysan server sahibini ara düzeltmesini iste

Merhaba;

seo ayarlarını yaptım ve linklerim http://siteadi.com/23-barre-klarnte-kamisi.html şeklinde görülmektedir.

ancak googleda yaptıgım bazı aramalarda linklerim eskı halıyle gozukmektedır. yani şu şekilde

siteadi.com/product.php?id_product=14

yaptığım yanlıslıktan yoksa suanda herkestemı bole gorunmektedır.

Tşkler çok faydalı bilgiler

Google değişiklikleri anında yapmıyor bir süreç geçtikten sonra düzeltiyor

Beni bu forumdan atın hesabımı silin!

Google spider belli zamanlarda tüm siteleri tarayip indexler ve google merkeze döner ve bu sekilde url"leriniz google"de gözükür. Bu sürec 15 ile 60 gün arasinda degisir. Ancak google hesabinizda webmastertools kontrol panelinden sitenizi denetlemesi icin google spideri cagirabilirsiniz. Bu sekilde yapildigi takdirde indexleme süreci kisalabilir. arkadasca url secenegini aktif ettiginiz halde googlede halen daha siteadi.com/product.php?id_product=14 seklinde gözükmesi daha önce googlenin bu url"i indexlemis olmasindan kaynaklanmaktadir. Bu linkleri manuel olarak googleden kaldirtabileceginiz gibi google genel tarama sunucunuda bekleyebilirsiniz. Google arama sonuclarindan bu tip linklerin kaldirilmasi biraz zaman almaktadir. Manuel olarak kendiniz kaldirdiginiz takdirde yani kullanilmayan url bildiriminde bulundugunuz takdirde google bu davranisinizdan memnun olacaktir ve sitenizi mutlaka ödüllendirecektir.
Önemli 2 not:
Google backlink güncellemesi 25 gündür yapilmamistir ve her an yapilmasi beklenebilir. Back link icin acele etmeniz yararinizadir.
Google pagerank güncellemesi birkac ara güncelleme haricinde nisan ayindan beri yapilmamistir. Bunun anlami pagerank güncelleme eli kulagindadir, Bu hususu dikate almanizi öneririm.
Kolay Gelsin

zerotolerance yazan:

Şimdiden Teşekkurler...
ayni sorunu bende yasadim. Sorunu söyle cözdüm. .htaccess dosyasini tamamen bosalttim ve admin panelden htaccess güncelledim ve sorun cözüldü.
Cözüm budur demiyorum ancak bende bu sekilde cözüldü

Dün gece google backlink güncellemesi yapılmıştır.
01,12,2010
En son pagerank güncelleme 243 gün önce yapılmıştır

dostum siteni bu gün gördüm ve ekledim ;) başarılar diliyorum + destekliyorum..

Hangi siteyi?

N bilim. bisürü site var

McDaim yazan:
N bilim. bisürü site var

konuyu açan arladaşa cevap yazdım ;)

forum sistemlerinde ilk mesajdan sonra gelen mesajlar genellikle ilk mesaja yani konuya atfen yazılır :D

Cahil kalmisiz

Üst Alt