Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Jquery slide resim açılış sıralaması.

LooserJack

Yeni Üye
Arkamdaşlar ana sayfamdaki jquery modülünde 6 resim var , site açılırken ilk resmin yarısı açılıyor , sonra tam açılamadan ikincisi açılıyor. sanırım bunu yapan kişi müşterinin resimlerin değiştiğini görmesini sağlamak ama ana sayfayı bu değişim çok yavaşlatıyo , zaten ilk resimde tam açılamiyor , ben direk modülde ilk resim hangisi ise onun açılmasını istiyorum , sanırım ince bi soru bilen mutlaka vardır. bekliyoruz.

basit bir sorun dediğin gibi ama orda Javascripte resmin yüklenip yüklenmediği kontrolü yaptırılamaz çünkü resimin yüklenmesi hiç bir değişkende tutulamamakta. O yüzden bunu yapamazsın ama şu olabilir. tüm slayt süresini arttırıp yükleme süresi ile aynı yapabilirsin.

hangi slayt modülünü kullandığını bilmiyorum ismini yada modülü paylaşırsan inceler bilgi veririz

basit bir sorun dediğin gibi ama orda Javascripte resmin yüklenip yüklenmediği kontrolü yaptırılamaz çünkü resimin yüklenmesi hiç bir değişkende tutulamamakta. O yüzden bunu yapamazsın ama şu olabilir. tüm slayt süresini arttırıp yükleme süresi ile aynı yapabilirsin.

hangi slayt modülünü kullandığını bilmiyorum ismini yada modülü paylaşırsan inceler bilgi veririz

Jquery slayt modülünü kullanıyorum admin , mesela kodlarda bunların saniyeleri vs vs hepsi var aslında biraz kurcalalamıştım , illakide hangi resimden başlayacağıda vardır değilmi? yani modülün panelinde sadece resimleri sırasıyla ekliyorsun , ikinci resme hemen geçirmeye çalışıyo ana sayfada.

o ayarlarda ancak geçiş süresini arttırırsın ilkinde şöyle sürede geç gibi bir ayar olacağını zannetmiyorum ama Js dosyalarını iyice incele belki işe yarayacak birşey çıkar

Üst Alt