Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Sayfa Kayboldu :(

mertihsan

Yeni Üye
arkadaşlar tam 6 saat uğraştım kurdum yaptım ekledim düzenledim en son sepete at tuşunu satın olarak değiştiriyim dedim themes/lang/tr yi açtım sepete at ı buldum satın al olarak değiştirdim sayfayı yeniledim bi baktım sayfa uçmuş 2 kere yeniden kurdum kuruyorum sayfa ingilizce olunca sorun yok ancak türkçeye çeviriyorum sayfa tekrar yok oluyor hem sql database hemde dosyaları sildim yükledim gene olmadı knaser olacam lütfen yardım edermisiniz sabah saat 5:21 hala uyuyamadım delirecem

Cvp:Sayfa Kayboldu :(

1 kelime değiştirdiniz ve site gitti ölemi? localdemi çalışıyorsunuz yoksa hostta mı? dosyaların hepsini silp sıfırdan atmayı denedinizmi? ve eğer değiştirebiliyosanız "satin al" (Türkçe karakter kullanamdan) deneyebilirseniz bide o halinin sonucu nu yazoın burdan.

teşekkürler

hostta çalıştırıyorum satın al olarak değiştirmiştim şimdi düzelttim ancak hala değişen bi şey yok dosyaları 2 defa yeniden attım yeniden kurdm aynı tas aynı hamam

hostunuzda PHP sürümü ile ilgili bir değilişiklik yapılıp yapılmadığını teyid edebilirmisiniz.

Üst Alt