6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Aksesuar Satış Modulu

  1. #1
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Nov 2009
    Mesajlar
    23
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Aksesuar Satış Modulu

    Presta da ürünle birlikte kullanılabilecek aksesuarları fiyatlandırabiliyor muyuz? Mesela ben kombi satıyorum müşteri kombiyi görüntülediğinde ürünle birlikte kullanılabilecek termostat ta alabilsin istiyorum ama termostatın fiyatı ayrı olmalı. aksesuarı da seçtiğinde kombi ve termostatı 2 ayrı ürün şeklinde sepete atabilmeli? araştırdım ama göremedim bu konuda bilgisi olan arkadasların yardımını bekliyorum.
    None

  2. #2
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Nov 2009
    Mesajlar
    23
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp:Aksesuar Satış Modulu

    yokmu arkadaslar bu tarz bir modul? bazı arkadaslar modul yazmıslar, bahsettiğim şeyden daha zor. bunu yapabilecek biri vardır mutlaka?
    None

  3. #3
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Nov 2009
    Mesajlar
    2
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp:Aksesuar Satış Modulu

    merhabalar
    önceliklle bunun için nitelik ve gruplar bölümünü kullanmanız gerekiyor burayı tıklayın sonra nitelik grubu yazan yere tıklayın ve buraya girmek istediğiniz aksesuarların başlığını yazın.örneğin kombi aksesurarları başlığı ekleyebilirsiniz sonra nitelik ekle deyin karşınıza gelen pencerede kutucuğu tıklayıp önceden kaydettiğiniz nitelik grubunu seçin yani örnekte verdiğimiz kombi aksesuarlarını sonra alt kısımı eklemek istediğiniz aksesuarları ekleyin musluk,baca,vs. gibi bunları kaydettikten sonra ürün girişine gelin.ürün girişi yaparken açıklama kısmının sonuna şöyle yazabilirsiniz.kombiyle birlikte ............... aksesurlardanda alabilirsiniz bunlardan almak istiyorsanız lütfen kombi aksesurarları kutucuğundan istediğiniz aksesurarı seçin gibi bir yazı. sonra resim ekleme kısmına gelince ana ürünle birlikte aksesuarlarında resimlerini ekleyin.resim ekleme işlemi bitincede kombinasyonlar kısmına gelin burada grup olarak "kombi aksesurlarını seçin" nitelik kısmında da eklediğiniz bir aksesuarı seçin sonra aşağıda toptan fiyatı yazan yer var oraya aksesurarın fiyatını yazın altındaki kısımda fiyat üstündeki etki kutucuğu var o kutucuktakinide istenilen yapın miktar olarakta ana ürün kaç adetse o miktarda rakam yazın sonra altta resimler var aksesuarın resmini tıklayıp kaydet deyin.bu işlemleri her aksesuar için yapın. burda şuna dikkat edin nitelik grubuna nitelik eklerken yani kombi aksesuarları altına aksesuar başlıkları eklerken bir tanede "yok" diye bir aksesuar ekleyin çünkü ürün sitede tıklandığında müşteri ilk önce ana ürünün fiyatını görmeli sonra istediği zaman aksesuar ekledikçe fiyat değişmelidir.bu nedenle kombinasyonlar kısmında grup olarak kombi aksesuarlarını seçtikten sonra nitelik olarak ilk önce "yok" seçin ve buna fiyat girmeyin sadece ana ürün kadar adet girişi yapın ve resim olarak ta ana ürünün resmini seçin.yazdıkarım karışık oldu ama bir kere yaparsanız çözersiniz olayı iyi günler
    None

  4. #4
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Nov 2009
    Mesajlar
    23
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp:Aksesuar Satış Modulu

    teşekkür ederim arkadasım yanıtın için.. Nitelik kısmında kombi kapasite seçeneklerini girmiştim sanırım önce bunu silip farklı kapasiteleri farklı ürün olarak girmem gerekecek.

    Güzel fikir, denemem gerekiyor

    Resim kısımını henüz anlamadım ama üzerinde çalısırken çözerim sanırım.

    Yanıtın için tekrar teşekkür ederim.
    None

  5. #5
    Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2008
    Mesajlar
    95
    Tecrübe Puanı
    16

    Standart Cvp:Aksesuar Satış Modulu

    bi ürün eklerkem kayış bölümündende bu islem yapılabilir.

  6. #6
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Nov 2009
    Mesajlar
    23
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp:Aksesuar Satış Modulu

    ewet kayış bölümünde bunu denedigimde hiç bişey cıkmıyordu ama şimdi bütün ürünler gözüküyor ve gayet güzel oluyor..
    None

Bu Konudaki Etiketler

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Hakkımızda
2008'den beri sizlere PrestaShop ile ilgili teknik destek vermeyi amaçlayan sitemiz, şu anda 13.000 den fazla üye 15.000'e yakın mesaj ile kararlı bir biçimde yoluna devam etmektedir. Ayrıca PrestaShop dışında diğer sistem ve eticarete yönelik paylaşımlar ve konularada elimizden geldiğinde yanıtlamaya çalışıyoruz. Ayrıca eticarete yeni başlayan ve tecrübeli kişileri bir araya getirerek ortak bir paydada buluşturmayı amaçlamaktayız.
Sosyal Medya

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0