Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Arama sonuçlarınız

1. G

Sipariş sonrası bilgi maili sorunu?

Cvp: Sipariş sonrası bilgi maili sorunu? Sorunu çözdüm. Aslında çok basitmiş, mails klasöründeki tr klasöründe bulunan bütün mail dosyalarını tek tek kontrol edin, boş olanları en klasöründen aynen kopyalayın ve daha sonra kendiniz türkçeleştirin. Yani sorun türkçe klasöründeki mail php...
  2. G

Üye Çıkışı hatası.

Cvp: Üye Çıkışı hatası. Yokmu yardım eden????
  3. G

Banka havalesine indirim yapmak istiyorum

Cvp: Banka havalesine indirim yapmak istiyorum Evet aldım bilgileri, silebilirsiniz. Bana hata mesajı dahil hiçbir özel mesaj gelmedi.
  4. G

Cvp: Banka havalesine indirim yapmak istiyorum Mesaj gelmemiş
  5. G

Cvp: Banka havalesine indirim yapmak istiyorum Eğer 15 Tl ye veriseniz hemen alırım. Sizden cevap bekliyorum.. Siz 30 euro'ya aldınız belki ama benim gibi 4-5 kişiye satsanız paranızı fazlasıyla çıkartırsınız zaten :)
  6. G

Üye Çıkışı hatası.

Cvp: Üye Çıkışı hatası. Tr uzantısını diğer dil dosyalarını yani bendeki en(english) dosyasını kaldırark çözdüm. Artık linklerimde /tr/ yok. ancak üye çıkışı hatası hala mevcut. Üye girşi SSL li bölgede iken üye çıkışı ssl hatası veriyor, ancak ssl li bölge olmayan örneğin ana sayfada hata...
  7. G

Üye Çıkışı hatası.

Web steme SSL sertifikası kurdum ve sorunsuz çalışıyor. Daha sonra friendly url'yi aktif ettim. Bütün meta tagları ayarladıktan sonra herşey düzgün çalışmaya başladı. Ancak sitemin tüm linklerine www.websitem.com/tr/ gibi tr uzantısı ekledi.bu tr linkini nasıl kaldırabilirim? Diğer konu da üye...
  8. G

Sipariş sonrası bilgi maili sorunu?

Cvp: Sipariş sonrası bilgi maili sorunu? Evet bu konuda bende aynı hataları alıyorum. Son sürüm kullanıyorum daha önce 1.3 kullanıyordum. Arkadaşına gönder den kendi gmail hesabıma mail gönderdiğim zaman mail geliyor ncak sayfa bomboş geliyor. diğer sorun da yeni sipariş aldığım zaman...
Üst Alt