Sayfa 2/7 İlkİlk 1234 ... SonSon
62 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Slaytlı Banner v0.9

  1. #11
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2009
    Mesajlar
    7
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp:Slaytlı Banner v0.9

    Ekliyorum modülü ancak sayfada çıkmıyor neden hiç bilen yok mu?
    None

  2. #12
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2009
    Mesajlar
    4
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp:Slaytlı Banner v0.9

    ARKADAŞLAR BU MODÜLÜN VEYA HERHANGİ BİR MODÜLÜN NASIL YÜKLENECEĞİNİ BİRİSİ ANLATSIN. FTP DEN MODÜL KLASÖRÜNÜN İÇİNE ATTIĞIMIZ ZAMAN MODÜLLERDE GÖRÜNMÜYOR MODEİL EKLE DEDİĞİMİZDE URL İSTİYOR BUNADA ÖRNEK OLARAK http://www.xxxx.com/modules/bannerekleme.rar diye yaptığımız zaman da yüklemiyor. TAR dosyası şeklinde olması lazım diyor. Lütfen bilgi verin
    None

  3. #13
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2009
    Mesajlar
    4
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp:Slaytlı Banner v0.9

    arkadaşlar birisi nasıl sonradan modül kurulur bunu bir anlatsın bu mu yani prestashop türkiye desteği ?
    None

  4. #14
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jun 2009
    Mesajlar
    1
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp:Slaytlı Banner v0.9

    arkadasım
    1) indirdigin klasoru /public_html/modules klasorunun ıcıne at,
    2) admin panelinden modüller sekmesinden acılan sayfayda yenı ekledıgın modulu bul ve yukleme ye bas

    bu kadar basıt ama anlata bıldımmı bılmıyorum
    None

  5. #15
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2009
    Mesajlar
    2
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp:Slaytlı Banner v0.9

    güzel bir modul.teşekkür ederiz.

    yalnız fare ile üzerine gelince arka taraf gri ye dönüyor slide.bunu nasıl engelleriz.ya da bu swf dosyasın fla sı var.yani fla dan mı ayarlanıyor yoksa temadan mı kaynaklanıyor.?
    None

  6. #16
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2009
    Mesajlar
    7
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp:Slaytlı Banner v0.9

    Hala cevap bekliyorum modül sorunsuz yükleniyor ancak anasayfada gözükmüyor.Bilen yok mu?:woohoo:
    None

  7. #17
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2009
    Mesajlar
    7
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp:Slaytlı Banner v0.9

    Sorun çözüldü zate cevaplayanda yok hah.:laugh:
    None

  8. #18
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Sep 2009
    Mesajlar
    13
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp:Slaytlı Banner v0.9

    Merhabalar

    modülü ile 6 adet resmi ana sayfamda flash şeklinde gösteriyorum.Modül içerisindeki data.xml den resim isimlerini yazılarını ve boyut ayarlarını yapıyorum 540x180 yapmama rağmen boyutları localde sorunsuz çalışıyor ama hosta atınca height 300 oluyor width aynıydı zaten.resim boyutlarım da 540x180.

    görünümünde ise boşluk görünüyor alt tarafında.

    Soruna bakınız: www.whiterosemarket.com

  9. #19
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    Feb 2009
    Mesajlar
    148
    Tecrübe Puanı
    14

    Standart Cvp:Slaytlı Banner v0.9

    modüller>>pozisyonlar

    slaytlı banneri bul ve yukarı taşı

    kolay gelsin
    http://www.baysepeti.com

    http://www.trabzonmarket.com

  10. #20
    Junior Member
    Üyelik tarihi
    Mar 2010
    Mesajlar
    16
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cvp:Slaytlı Banner v0.9

    modules/ içine dosyayı attım fakat modlullerde modulu bulamıyorum :S =====???????=======

Sayfa 2/7 İlkİlk 1234 ... SonSon

Bu Konudaki Etiketler

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Hakkımızda
2008'den beri sizlere PrestaShop ile ilgili teknik destek vermeyi amaçlayan sitemiz, şu anda 13.000 den fazla üye 15.000'e yakın mesaj ile kararlı bir biçimde yoluna devam etmektedir. Ayrıca PrestaShop dışında diğer sistem ve eticarete yönelik paylaşımlar ve konularada elimizden geldiğinde yanıtlamaya çalışıyoruz. Ayrıca eticarete yeni başlayan ve tecrübeli kişileri bir araya getirerek ortak bir paydada buluşturmayı amaçlamaktayız.
Sosyal Medya

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0