Ankara’nın Çiçekçisi: Ayda çiçek

Duyguları ifade etmenin en güzel yolu elbette çiçekler oluyor. Sevilenlerin özel günlerinde heyecanlarını paylaşmak ve mutlu günlerine ortak olmak için çiçekler tercih ediliyor. Özellikle uzakta iken bir demet çiçekle yanındayım mesajı veriliyor. Ancak, çiçekleri seçme ve inceleme imkânının olmadığı zaman güvenilir bir çiçekçi arayışına giriliyor. Ankara çiçek siparişleri için www.aydacicek.com sitesi; binlerce çiçeği ve onlarca bayisi ile en hızlı ve güvenilir hizmeti veriyor. Ankara’da çiçekliğe ayrı bir soluk kazandıran site, pratik ve ekonomik hizmetleri ile takdir topluyor.
Sitede bulunan çiçek kategorisi üzerinden 8 farklı çiçek bölümü yer alıyor. Müşteriler; güller, gelin arabası, orkideler, buketler, kır çiçekleri, gelin buketleri, teraryum, lilyum, arajman ve saksı çiçekleri bölümlerinden birini seçerek tüm çiçekleri inceleyebiliyor. Beğenilen çiçeklerden biri sepete eklenerek kolayca çiçek siparişi verilebiliyor. Çiçek gönderimlerine özel iletiler işlenebiliyor.
Kişiye Özel Ankara Çiçekçisi

Sitenin en özel hizmeti olarak kişiye özel hizmetler gösteriliyor. Tek çiçekler yerine, tamamen hediye edilecek kişiye özel çiçekler tasarlanıyor. Ankara çiçek bayileri tarafından hazırlanan bu çiçekler, çeşitli şekil ve renlerden oluşabiliyor. Kır çiçeklerinden yapılan kalp şekilleri, kalp kutuda güller, isimlerin işlendiği buketler arasında seçim yapılabiliyor. Müşteri hizmetleri ile irtibata geçilerek daha özel bir tasarım talep edilebiliyor.
İnternet sitesindeki kendin tasarla kategorisinde müşterilere özgürlük tanınıyor. Ankara çiçekçi aramasına gerek kalmadan site üzerinden vazoların desenlerine kadar belirtilebiliyor. Hazır şekiller üzerinden seçim yapılabileceği gibi, sisteme yüklenen özel görsellerin de vazoya basılması talep edilebiliyor. Müşterileri çiçek siparişi kısmında da sürprizler bekliyor.
Ankara Zamanlı Çiçek Siparişi

Çiçeklerin ödemesi esnasında gün ve saat seçimi yapılması özel nitelikli gönderileri için müşterileri rahatlatıyor. Çiçeğin verileceği tarih belirtiliyor ve ilgili saat aralığı da işaretleniyor. Ankara çiçek siparişleri teslimattan hemen önce hazırlanıyor ve canlı bir şekilde ulaştırılıyor. Çiçek yanı gün teslim edilecek ise “60 dakika içinde, 90 dakika içinde” seçenekleri acil çiçek gönderimlerini sağlıyor. Çiçek siparişi esnasında taksit yapılabiliyor.
Sipariş işlemi tamamlandıktan sonra sipariş numarası tanımlanıyor ve bu numara üzerinden siparişler anlık olarak takip edilebiliyor. Çiçeğin hareketleri hakkında müşterileri düzenli olarak bilgilendiriliyor. Akla takılan sorular için müşteri hizmetleri sürekli açık tutuluyor. Sipariş için dert edenlerin Ankara çiçekçi sıkıntısı kalmıyor. Siz de Ankara’daki sevdiklerinize çiçek göndermek istiyorsanız, en güzel çiçekler ve en uygun fiyatlar için www.aydacicek.com sitemizi ziyaret edebilirsiniz.