Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

1.1 final Modul problemi

erdemkn

Yeni Üye
merhaba arkadaşlar 1.1 final i kurdum ve modules tab ına tıkladıgımda modül listesi gelmiyor yani kurulu modülleri göremiyorum hata da vermiyor sadece sayfa bos geliyor sebebi ne olabilir ?

Cvp:1.1 final Modul problemi

1,1 de modül yapısı farklı galiba. posision diye bir seçenek var modülaltında. onu seçince kurulu olanları görüyorsun. ancak kaldırdığın modül olursa onu tekrar nasıl kuracaksın onu çözemedim. sordum ama cevap gelmedi daha.

sygl.

aslında position kurulu modüllerin sayfadaki sıralamasını ayarladıgımız ekran. Presta nın desteği çok zayıf az kişiyle ancak bukadar dönüyor.

aynı problem türkçe bugün çıkan 1.1 finall tr versiyonunda da mevcut nasıl bir çözüm bulunabilir buna

bu problem sanırım benden kaynaklı dosyaları host a transfer edince sorunsuz çalıştı

arkadaşlar bu sorun genelde kararlı sürüm haricinde yüklediğiniz modül dosyalarından kaynaklanıyor. modül listesi kaybolmadan önce yüklediğiniz modül klasörünü hosttan silerseniz düzeliyor. belki de yüklenen modül de bir hata olabilir.

CHMOD 777 Olayını Gözardı etmeyin.. Kurulumda es geçtiğiniz bir klasör olabilir..

Üst Alt