Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

1.2.5 Google Sorunu

psatha

Yeni Üye
Merhabalar, siteden 1.2.5 sürümünü indirdim fakat google amcadan bir mesaj aldım.
şu sayfanız riskli diye firefoxta söyledi bu yüzden sildim sitemi komple

Cvp:1.2.5 Google Sorunu

Sanırım SSL aktif. sunucunuzda SSL sertifikası yoksa her tarayıcı uyarı verir. Admin panel+ayarlar'dan SSL kullanı deaktif edersen bidaa uyarı vermez

yeniden yükleme yapmam lazım.
zira 1.3 sürümünden hiç memnun kalmadım. baştan sorunlu ayarları vs.
teşekkürler ilgileriniz için

Evet. Maalesef 1,3,1 Türkçe dil seçeneğinda bazı sorunlar mevcut. İngilizce kullanımda bir sorun yok. Umarım hataları göre-düzenleye en iyi halini alır.
Kolay gelsin

presta-20101105.jpg
dediğim gibi sitenizdeki 1.2.5 dosyaları sorunlu, içerisinde zararlı kodlar var
daha kurulum esnasında bunları yapıyor resimi de ekliyorum. bilgilerinize

bilgisayarımda daha bir sürü script var benim bilgisayarımda olmuş olsa diğer dosyalara da bulaşır ve yapmış olduğum diğer sitelerde de aynı uyarıyı verir.

saygılarımla
http://yfrog.com/m9prestaj

resim üstteki linkte

Hocam, sizden kaynaklanan bir sorun değilse ve install klasöründe virüs olsa herkeste uyarı vermesi gerekir. Ancak bilmeniz gerekirki virüs koruma programları engellenecek virüsler dosya adlarına göre belirlenir. Mesela sizin virüs koruma programın hafizasında engellenecek virüs için virüs kelimesi var ise bir dosyaya virüs yaz ve pc de bir klasöre at ve virüs tarama yap. bu boş ama adı virüs yazan dosyayı virüs icerikli dosya diye tanımlayıp karantinaya aldığını göreceksiniz. Isterseniz install klasörünü başka bir virüs koruma ile taratın temiz olduğunu göreceksiniz. Tabii sizde bir problem yoksa..
Kolay gelsin

Üst Alt