Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

1.3.1 den 1.4.1 güncelleme çıldırtan hata

djsami

Yeni Üye
selam arkadaşlar sitenin hosting taşıdık taşımadan önce sorun yokdu cpanel backup alıp yeni hostta açdık hesap ama ne görelim beyaz sayfa admin panel aktif ama site ana sayfası beyaz dedikki bari 1.3.1 den 1.4.1 güncelliyelim oda olmadı
çıldırdım lütfen yardım edin site kapalı rica ediyorum
saygılarımla

Error during install/upgrade: Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: I/O warning : failed to load external entity "/home/markete/public_html/config/modules_list.xml" in /home/markete/public_html/install/php/desactivatecustommodules.php on line 40 Notice: Trying to get property of non-object in /home/markete/public_html/install/php/desactivatecustommodules.php on line 41 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/markete/public_html/install/php/desactivatecustommodules.php on line 42 Notice: Undefined variable: arrNativeModules in /home/markete/public_html/install/php/desactivatecustommodules.php on line 53 Warning: implode() [function.implode]: Invalid arguments passed in /home/markete/public_html/install/php/desactivatecustommodules.php on line 53

You may have to:

hatay bakın çıldırmayında ne yapın

Bazı sürümlerde güncelleme çok sağlıklı olmayabiliyor. Tavsiyem Eğer çok ürün varsa Veritabanını yedek alınız sonrasında sıfır kurulumdan sonra alınan üye tabloları, ürün tabloları, sipariş tabloları geri

Bazı sürümlerde güncelleme çok sağlıklı olmayabiliyor. Tavsiyem Eğer çok ürün varsa Veritabanını yedek alınız sonrasında sıfır kurulumdan sonra alınan üye tabloları, ürün tabloları, sipariş tabloları geri

hocam malesef çok ürün var diye düşünüyorum ben server sahibiyim adım mahmut sami özdemir
musterim vps satışı yaptım yannız ne hikmette 1.3.1 çalışmıyor sıfır kursakda 1.4.1 çalışıyor php sürümü 5.2.6 kadar çektik ama yok olmuyor peki sorunsuz şekilde modulleri baraber 1.4.1 çıkartma şansımız yokmu ücreti neyse vermeye hazırız

Profesyonel destek ile birebir erişimle sorun giderilmiş ve teslim edilmiştir..

sorun hal olmuşdur teşekkürler çok ilgilidi

Profesyonel güncelleme desteğine ihtiyacım var üstadım benimde, 1.1 den 16 ya güncelleme için, makul fiyat ile destek verebilecek birini arıyorum :(

Profesyonel talepler ve güncelleme çözümleri için iletişim kısmından bizlere ulaşabilirsiniz.

Üst Alt