Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

1.3.1 Kargo Sorunu - Şuanda adresinize taşıma...

xsantos

Yeni Üye
Merhabalar, kargo şirketlerine ptt yi ekleyip My carrier i çıkarttım. Sanırım biraz da ayarlarıyla oynadım ve sonuç olarak sipariş verilip kasaya gidildiğinde kargo bölümünde "Şuanda adresinize taşıma yapan bir taşıyıcı bulunamamıştır " yazısı çıkıyor ve orada kalıyor.

Acaba ne yapmam gerekir?

Yardımcı olur musunuz?

Cvp:1.3.1 Kargo Sorunu - Şuanda adresinize taşıma...

Kargoya ülke-bölge tanıtmanız gerekmektedir

1.3.5 kargo sorunu

Türkçeleştirmesini kendim yaptım. Ama bir şey değiştirmedim. Fekat kargo sorunu bende de var
Belirttiğiniz adrese kargo hizmeti maalesef yok" (There are no carriers available that will deliver to this address!) bahsedilen ayarları yaptım ama maalesef:) ne yapmak gerekir
teşekkürler

Cvp: 1.3.5 kargo sorunu

eklediğiniz kargo firmasına seçtiğiniz ülkeleri genişletirseniz çözülecektir. Ülke olarak kayıt olan üyeniz africayı seçer ve sizde eklediğiniz kargo firmasının etkili olduğu ülke olarak afrikayı seçmezseniz bu hatayı alırsınız

Evet, aynen denilenleri yapınca geçen gün oldu. Teşekkürler tekrardan...
Ama ben başka bir konuya daha dikkat çekmek istiyorum. Adreslerde illeri seçerken (yani İLÇE olarak geçiyor kayıtta) İSTANBUL yok? İstanbul neden yok? Burada bir sorun yok mu.?

Yoksa kendiniz manuel olarak ekleyebilirsiniz.

Cvp: 1.3.1 Kargo Sorunu - Şuanda adresinize taşıma...

hocam bende cok ugrastım ama herseyin dogru olduguna yani ulke bolge falan onların dogru olduguna emn olduktan sonra..
Kargo sekmesine tıkla yukardan sonra en altta "ücret kargo servisi ve coğrafi konumuna göre" kısmından ucret ayarla...
problem çözülecek inşallah ordan ucret girmeyince sayfada cıkmıyo çünkü kargo pasif olarak gorunuyo anladıgım kadarıyla ordan ucret girmeyince....
[attachment=432]prestakargo.png[/attachment]

Cvp: 1.3.1 Kargo Sorunu - Şuanda adresinize taşıma...

üstad dediğin gibi de yaptık ama olmuyor :S

Üst Alt