Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

1.3 katalog modülü

legend.61

Yeni Üye
merhabalar,
1.4 sürümünde hoş bir özellik olarak katalog özelliğini gördüm. Fakat 1.4 türkçe versiyonu sorunlu. bir çok kez kurmama rağmen yönetici panelinde modüller sayfası listelenmiyor. O üyzden içeme sinmedi 1.4
. 1.3 fazlasıyla işimi görüyor. Fakat 1.4 deki katalog özelliğine ihityacım var. Ürün satışı kontrolünü her zaman yapamayabiliyorum. O zman katalog görünümüne siteyi getirmem benim için kolaylık olacak.
(katalog görünümünde ürünleri satın alma yok. sadece ürünler ve açıklaması görünüyor satın el sepete ekle menüleri kayboluyor).

1.3 için böyle bir eklenti var mı?

Cvp: 1.3 katalog modülü

catalog görünümünü nereden getiriyosunki

1.4 sürümünde öyle bir özellik var. ayarlardan katalog görümününü seçiyorsunuz. Ürün tanıtım sitesine dönüyor siteniz(satış sitesi görünümünde olmuyor).

valla kardeşim anımsıyorum öyle bi ekran ama bulamadım şimdi , tam yolunu sölesene sen bi.olmazsa modülünü veririz sana.

admin panel / ayarlarda olması gerek.. Yada phpmyadmin den pc_configuration catalog_mode satırındaki 0 -> 1 yapabilirsiniz

[quote="admin" post=10478]admin panel / ayarlarda olması gerek.. Yada phpmyadmin den pc_configuration catalog_mode satırındaki 0 -> 1 yapabilirsiniz[/quote]
Sanirim 1.3 versiyonda bu özellik yok. veritabanindan düzenlendiginde test yayini sayfasini cagiriyor olabilir

Üst Alt