Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

1.4.4.kurdum ama

driwer

Yeni Üye
Arkardaşlar dün siteden 1.4.4.1 sürümünü kurdum, ancak
1-yeni kayıt oldum kurduğum siteye giriş yapamıyorum hata veriyor Var 1 hata :
Kimlik doğrulama başarısız oldu yazıyor
2- ürünlere tıklayınca sayfa boş geliyor
3- site ana sayfasındaki yazıyı kaldıramadım ayrıca genel ayarlar ne sekilde olacak yardım edermisiniz

Cvp: 1.4.4.kurdum ama

1- Üye sorunu ile ilgili tema sorunu yaşıyor olabilirsiniz. 1.4.4.1 TR yi sıfırdan aktarıp tekrar kumanız yararlı olabilir..

2- Ek bir modül kurmuş olabilirsiniz veya temanızın product.tpl dosyasında hata olabilir.

3- Ana sayfadaki yazıyı o yazıyı okuyarak düzeltebilirsiniz.
admin / modüller / ana sayfa editörü / konfigüre-ayarlar

sayın adminim,
zaten yeni kurmuştum sistemi
Temayla alakalı konu ise nasıl düzeltebilirim
Kurulum ile ilgili ve ayarlarla ilgili bir konu varmı
Lütfen bu magaza bana lazım acil yardım
moduller anasayfa editörü konfigurasyon yok hocam yardımlarınızı bekliyorum

modules/editorial klasörünü sıfırdan aktarıp denermisin

hocam siteyi tekrar install edip kurulumu gerçekleştirdim. Suan konulara girebiliyorum ancak
gerekli olan eklentiler ile ilgili ne kuracağımı bilmiyorum örnek kargo işini nasıl yapacağım vs.
bunun gibi hangi eklentileri kurup kurmayacağımı söyleyebilirmisiniz teşekkür ederim

eklenti konusunda baz olan sizin kendi taleplerinizdir. Siz karar vericeksiniz işte reklam bloğu olsun CMS kutularından iki tane olsun güvenlik resmi olsun vb..

ancak forumda aratırsanız eticaret sitesinde ilk yapılacaklar diye sanırım bir konuda ortaklaşa bir yazı yazmıştık

hocam bayağı bi aradım ancak valla bulamadım ayrıca ödeme modulu kurdum Ödeme Modülü Test Aşamasında diyor bunun lisansımı var acaba

evet Sanal POS Modülümüz Lisanslıdır http://prestapanel.com/ adresinden temin edebilirsiniz.

http://prestapanel.com/prestashop-modulleri.html

sayın adminim kargo ayarları ile ilgili bir video yapacağım demissiniz konunun birinde yaptınızmı acaba ben bulamadım ayrıca kargo sorunum var yardımcı olabilirmisiniz lütfen izleyeceğim yolları tek tek söyleyiniz çünkü ben bayağı bir karıştırdım

Üst Alt