Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

1.4 CMS menü modülü ariyorum ? var olan modülbozuk

LooserJack

Yeni Üye
1.4 teki cms modül sorunun bir çok arkadaşımızın paylaşmasına rağmen çözüm bulan yok hala ,
alternatif cms menü modülü olan varsa alabilirmiyim.

Cvp: 1.4 CMS menü modülü ariyorum ? var olan modülbozuk

CMS modülündeki sorun nedir çözmeye çalışalım

1.4 teki CMS sorunu ne resmi sitesinde yapılabilmiş nede burda cvp bulamadık.epey yazan ve cvp alamayanlarda var.başka bir cms modülde bulamadık.bulduğumuzda aktif olmadı.

Ben CMS modülünü aktif ettiğimde ana sayfam resimdeki gibidir bakınız.
yeni eklediğim sayfalarda menüye eklenmiyor fakat site haritasını tıkladığımda görünüyor.

az önce bir sitemde CMS bloğunu test ettim ve 1.4.4 TR Paketleri içindeki modülde dediğiniz gibi bir CMS Ekledim CMS Bloğu oluşturdum Eklediğim yazıyı blok içinden aktive ettim ve sitemde eklediğim CMS yansıdı..

O Powered yazılarını kaldırmak isterseniz

"Powered by Prestashop" Yazılarını göster

Sayfa Alt bilgisi çeşitli bağlantılar
yanındaki kutuların işaretlerini kapatıp kaydedebilirsiniz.

peki admin var olan CMS yi kullanabiliyomusun? Asıl var olanda sorunlu, yoksa sadece bendemi bu sorun.başka bir modülü çalıştırdığını yazmışsın , bende başka cms de çalışmadı.

Çalıştırabildiğin CMS modülünü alabilirmiyim?

diğer alt bilgiler içinde tşk'ler.

evet şimdide var olan CMS bloğuna eklediğim deneme cms sini ekledim aktif olarak işaretledim herhangi bir sorun yok farklı bir cms modülü kullanmıyorum 1.4.4 TR de çıkan modül kullanıyorm

Admin benim temamdan kaynaklanıyor olabilir bu durum ? Madem sende çalıştı..

örneğin etiket bulutu modülüde çalışmıyor , bunun gibi bir kaç tane daha , ama benim için en önemlisi CMS menü. çok fazla bilgi girişi yapmalıyım.
Fikir verebilirsen sevinir.mYada alternatif bi cms modülüde işimi görebilir.

[quote="admin" post=11419]az önce bir sitemde CMS bloğunu test ettim ve 1.4.4 TR Paketleri içindeki modülde dediğiniz gibi bir CMS Ekledim CMS Bloğu oluşturdum Eklediğim yazıyı blok içinden aktive ettim ve sitemde eklediğim CMS yansıdı..

O Powered yazılarını kaldırmak isterseniz

"Powered by Prestashop" Yazılarını göster

Sayfa Alt bilgisi çeşitli bağlantılar
yanındaki kutuların işaretlerini kapatıp kaydedebilirsiniz.[/quote]

İŞARETLERİ KALDIRIYORUM AMA YOK OLMUYOLAR..

düzeltmeleri yaptıktan sonra tools / smarty veya smartyv2 / compile klasörlerinin "içini" boşaltıp denermsin

tamamen boşalttım yine aynısı admin.değşmedi.

footer deki linklerde ana sayfada tıklandıgında çalışıyor ama alt sayfalarda tıklandıgında ürün bulunamadı sayfası geliyor.buda bununla ilgili galiba.

admin şimdi şunu anlamaya çalışıyorum , araçlar / cms ekranı var birde modüllerde cms var.sen modullerden aktif edip kategori ismi verip , araçlar cms dende sayfamı ekliyorsun.

Benim yaptığım işlem yeni bir CMS ekleyip (Admin / Araçlardan) sonrada modüllerden yeni bir blok ekleyip hem onda hemde ilk cms bloğuna bu yeni eklediğim CMS yi eklemek oldu.. ve herhangi bir hatada oluşmadı

Bunu yaptığın siten onlinemi admin? link verebilirmisin. 1.4 te cms herkezin zorlandığı bi husus.temanız nasıl.

ayrıca araya bi soru sıkıştırıyım yeni konu açmak istemedim , resimdeki sorun nedir ? memcache yüklemeniz gerek hatası verdi.

prestapos.com adresinde denemeleri yaptım ve bloklar soldakiler "deneme" makalesi eklendi..

ordaki hata sunucuda memcache eklentisinin eksik olduğuna dair bir hatadır. ve O HTML sıkıştırma özellikleri açıkken kullanılabilecek bir eklenti.. Yani herhangi bir hataya sebebiyet vermez

bi sorun yok ise böyle kalabilir? tmm tşkler admin. ama bu cms büyük bela bize.hala yapamadık.

[quote="admin" post=11454]prestapos.com adresinde denemeleri yaptım ve bloklar soldakiler "deneme" makalesi eklendi..

ordaki hata sunucuda memcache eklentisinin eksik olduğuna dair bir hatadır. ve O HTML sıkıştırma özellikleri açıkken kullanılabilecek bir eklenti.. Yani herhangi bir hataya sebebiyet vermez[/quote]

admin yetkililer bunu yüklemişti zamanında müdahele etmemiz gerekmi tekrar yüklemeleri için

tabi söyleyin yüklesinler..

Üst Alt