Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

1.4 Versiyonunda Banka Havalesi Sorunu

poyraz948

Yeni Üye
Merhabalar,

3 gündür uğraşıyorum sorunu bir türlü çözemedim. Tüm forumu altını üstüne getirdim ama çözümü bulamadim. Lütfen yardim edin.

1- sepete ürün ekleyip ödemeye kadar geliyorum. Turkiye dışındaki adresler icin banka havalesi modulu calisirken adresi turkiye yaptığımda modul bulunamadı diyor. Admin panelde "havale seceneginin ülkelere göre tanitilmasi" 1.4 versiyonunda bulunmuyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

2- Diğer bir sorum "hesap sahibi","banka isim" gibi bilgiler nereye girilecek. "mails\en\bankwire.txt " ve "mails\en\bankwire.html " deki ilgili alanlari degistirdim ama sorun cozulmedi.

Teşekkür ederim.

Cvp: 1.4 Versiyonunda Banka Havalesi Sorunu

Ülkelere Türkiye ekli olup olmadigini kontrol edin, ödeme seceneklerinde Havale demesinin Türkiye icinde secili olup olmadigini kontrol edin.
Hesap bilgileri vs ekteki resimdede görüldügü gibi havale modulünden düzenlenecektir. modulün yanindaki düzenle secenegi ile havale bilgilerinizi girebilirsiniz

Ekran goruntulerini eke koydum. soylediginiz yerler bende yok.

1- Ulkelere turkiye ekli olup olmadigini nerden kontrol ediliyor?
2- "ödeme seceneklerinde Havale demesinin Türkiye icinde secili olup olmadigini" nerden kontrol edicez?
3- eklediginiz resimdeki gibi ilgili bilgileri girebilecegim bir alan yok bende.
4- modulun yanındaki duzenle secenegine bastigimda gordugum ekran goruntusunu de eke koydum.

Pozisyonlardan degil. Modulün düzenleme seceneginden.

Sizin soyledikleriniz 1.0 - 1.1 - 1.3 gibi 1.4 ten onceki versiyonlarda mevcut. 1.4 te Modul sekmesinde ne de başka bir sekmede modulun duzenleme secenegi gibi bir secenek yok. Varsa resimli olarak gosterebilir misiniz? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Bak kardeşim resimdeki gibi yeni kargo ekleden halledildi, bendeki de 1.4 son sürüm

LooserJack kardeşim

sepete ürün ekleyip ödemeye kadar geliyorum. Turkiye dışındaki adresler icin banka havalesi modulu calisirken adresi turkiye yaptığımda modul bulunamadı diyor. Admin panelde "havale seceneginin ülkelere göre tanitilmasi" 1.4 versiyonunda bulunmuyor. Senin resimde kargo seçeneklerine ülke eklenmesi var. O konuda da benim sorunum yok. Benim sorunumu senin nasıl cözdüğünü bir ekran görüntüsü ile gösterebilir misin? Alakana teşekkür ederim.

@thelort

ben orjinalini yuklemeden once calsıtırdım fakat sorun hala devam ediyor
yardımcı olabilir misiniz ?

SQL kodunu çalıştırdıktan sonra hata mesajı aldınızmı?

Üst Alt