Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

1.5.0 site açılmıyor :(

yawuzcab

Yeni Üye
1.5.0 ı kurmak istedim :) kurdum fakar admin paneline giriliyor ama site açılmıyor bembeyaz ekran :D siteyi aktif ediyorum ama güncellemeler onaylandı demesine rağmen resimdeki gibi pasif oluyor.
[attachment=616]hata.jpg[/attachment]

settings.inc.php içerisinde de define('__PS_BASE_URI__', '/'); diye birşey yok :)

Cvp: 1.5.0 site açılmıyor :(

varsayilan dil ingilizce secerek deneyin. Dil problemi olabilir. htaccess, yazma izni vs. daha önce paylastigim sevrver configirasyon modulünü bulup kurun admin panelden sisteminizdeki yazma izin hatalarini görebilirsiniz

Yarın tekrar üstünden gececeğim ama pc de localhostta kuruyorum zaten :'( hepsini yazma izni var :'(

Beceremedim gerçekten yazma sorunu var gibi değiştiriyorum değiştiriyorum ama geri dönüp baktığımda hiç birşey değişmemiş :'( pc de local host kullanıyorum burada nasıl ayarlıcam ki yazma ayarlarını :'(

Ve 1.5.0 ı türkçeleştirme gibi imkanım var mı 1.4 ten tr dosyaları atsam :D :blush: olur mu ki :)

daha 1.4 tam anlamıyla tr dil paketi çıkmazken 1.5 versiyonun tr paketinin çıkması epey bir zaman alacaktır hocam

Üst Alt