Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

1.6 ürün fiyatı hatası

twodead

Yeni Üye
Merhaba; 1.5 sürüm kullanırken kombinasyon oluşturdugumda hicbir sorun yoktu,1.6 sürüme yükselttigimde kombinasyon oluşturmazsam sıkıntı yok,ama kombinasyon oluşturdugumda, magazada ürüne tıklayınca sag tarafta ürün fiyatı 0.00 görünüyor ama satın al dediğimde olması gereken rakam normal görünüyor.sadece ürün sayfasında sagdaki fiyat 0.00 görünüyor.sebebini birtürlü bulamadım.yardımcı olursanız sevinirim.

Ayni sikinti bendede var. Sorunu cözemedim. Ancak js hatasindan kaynaklandigini düsünüyorum. Umarim bir cözen cikar.

Proble 1.6 Versiyon temaniz/js/product.js dosyasindan kaynaklanmaktadir. Hatayi giderdigimde bildirecegim

merakla bekliyoruz,şimdiden teşekkürler

themes/temanit/js/product.js dosyasindan
644 ve 645 satirda bulunan bu kodu bul
productPriceDisplay -= reduction;
productPriceDisplay = ps_round(productPriceDisplay * (1 - group_reduction), 2);

Bununla degis
//editledim
//productPriceDisplay -= reduction;
//productPriceDisplay = ps_round(productPriceDisplay * (1 - group_reduction), 2);

Ilave olarak ilk kodu
productPriceDisplay -= reduction;
productPriceDisplay = ps_round(productPriceDisplay * (2 - group_reduction), 2);
bu kod ile degis, indirimde fiyat göstermektedir
Hatalari veya eksikleri bana bildirisen hatayi bulmamda yardimci olmus olursun

Simdilik soruna bukadar cözüm bulabildim. Hata arastirmasina devam ediyorum. Tesbit ettikce paylasirim.
Nedendir bilinmez bu soruna kimse cözüm bulamamis.

Son düzenleme:
sorunu büyük ölcüde cözdüm. Ancak kombinasyonda farkli ürünün farkli fiyati üstü cizili sekilde gözükmeye davam ediyor. Haftasonu onada bakacagim

Merhaba malesef buseferde farklı fiyat göstermekte.Bu işi nasıl çözücez bilmiyorum

Üst Alt