Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

32.gün bu haftaki konusu Kadına ve çocuklara zulüm

krntrade

Yeni Üye
32. Gün
Bu akşam hasta olduğumdan (grip önemsiz) tv seyrettim uzun zamandır yapmadığım bir şeydi.
32. Gün programına takıldım. İlginç de bir konu vardı. Tecavüze uğrayan çocuk ve kadınlar. İnsanlığımdan nefret ettim. Kadınlar nedir ki; hala hakları nedir diye tartışıyoruz.
Bu toplumun temel varlığı erkekler midir. N.Ç. davasında hakimin söylediği sözden tutunda bir çok acı konuya değindiler. O hakimi 40 tecavüzcünün eline verecekler bakalım kendini ne kadar koruyabilecek. Haydar Dümen meclise 275 kadın girerse anlaşamaz diyor. Erkekler çok mu anlaşıyorlar diye sormak lazım. Nasıl anlaştıklarını her gün ( bize yansıtılan kadarını) medyada görüyoruz. Devamı ....
http://netteparakazanmak.net/32-gun/

Cvp: 32.gün bu haftaki konusu Kadına ve çocuklara zulüm

Doğru haklısında. Haydar dümenin dediği 275 kadın meclise girerse gerçekten anlaşamazlar meclis kilitlenir. Şöyleki; erkekler bir şekilde kavga düvüş, biri hastaneye diğeri hapishaneye neticede mahkemede mesele çözülüyor. Ancak kadınlar öyle değilki. Eğer inat ettiyse gök kubbe yere inse nafile. Yaşınız kaç bilmiyorum. Evli erkeklere bir sorun. Eğer kadın bir mevzuda inat ettiyse kesinlikle kadının dediği olur. Erkeğin kadını inadından vazgeçirmeye güzü yetmez. Tabiki istisnalar vardır. Genellemede durum bu şekilde. İstisnalara takılmamak gerekir.
Hayatıma birçok milliyetten kadın girdi çıktı.Ne milliyette olursa olsun kadın kadındır.Erkekler nezdinde huzur her isteğini yerine getireceği, itiraz etme şansı olmayan öbür dünyadaki hurilerdir. Benim edindiğim tecrübe bu

Üst Alt