Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

3'ü bir arada

deli_yusuf

Yeni Üye
arkadaişar farklı farklı konu açmamak için 3 sorunumuda aynı yerde yazayım dedim...

1. Arkadaşlar kategorileri aşağıdaki resimdeki gibi alt alta değilde her alt kategori için sağa doğru ayrı açılan pencere yapabilirmiyim?

2. haber bülteini bir türlü aktif hale getirip yayınlayamadım yardımcı olurmusunuz?

3. herhangi bir ürün seçildiğinde alttaki benzer ürünlerde 30 tane ürün çıkıyo bunun sayısını nerden düzeltebilirim?

teşekkürler
_1.png

Cvp:3'ü bir arada

Kategori Kısmına Gelince Arkadaşım Piyasada blockcategorieselya die bir modül dolaşıyor bu modülü bul ve yükle Açılan Kategori Sorununu Çözmüş Olucaksın .

Haber bülteni Konusunda sorununu tam anlamıyla yazarsan sevinirim .

Benzer ürünler Modülünü Bulup ordan Konfigure Diyerek Kaç tane çıkması istediğini ayarlayabilirsin Kardeşim .

en olmadı Kemal@tiyatrooyun.org Msn adresimi ekle Yardımcı olurum

İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim... Bültenle ilgili şunu söyleyeyim... bikere en başta ne yaptım ettiysem sitede çıkmıyor... :(( modulden düzenlemeye giriyorum... bilmem ne listesi oluşturmalısın falan diyor daha sonra bana bilgisaya kaydetmem için bi dosya veriyor... açıkcası hiçbirşey anlamadım... :((

Şu menüyü modüllere kurmayı deneyin. [file name=module_horizontal.zip size=18125]http://www.presta-tr.com/media/kunena/attachments/legacy/files/module_horizontal.zip[/file]

PS v.1.2.5

Alternatif yatay menü modülü. PS v.1.2.5 [file name=menu_lavalamp_style.zip size=130894]http://www.presta-tr.com/media/kunena/attachments/legacy/files/menu_lavalamp_style.zip[/file]

Sitemizde Çeşitli Menü Modülleri Mevcuttur. Dosyalar Bölümünden İndirebilirsiniz... Haber Bülteni modülünü önce FTP ' den silip sonra tekrar yükleyip aktivleştirebilirsiniz

Üst Alt