Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

5 Profesyonel Prestashop Template v1.1

wMasterNew

Administrator
Administrator
Merhabalar,

Paket içeriğinde PSD ve homefeatured.tpl dosyaları bulunmaktadır.

homefeatured.tpl dosyası modules/homefeatured/ içine kopyalamalısınız - logo jpg dosyasının zeminine ihtiyaç duyacağınız için PSD dosyasını ekledim.

Tema Problemlerini burdan yazınız.. teşekkürler

banner.png

Computorium - Flower - Compuland - Flower v2 - Parfümeri

Cvp:4 Profesyonel Prestashop Template v1.1

Compuland temasını çok beğendim. Oldukça güzel.
Aşağıdaki sekmelere yenisini ekleyebiliyormuyuz?
Ana Sayfa | Yeni Ürünler | Kampanyalar | İletişim | Kargolama

Teşekkürler. Elinize sağlık.

header.tpl de gerekli düzenlemeyi yapabilirsiniz. <li> taglarına bakarsanız anlayabiliriniz.

Computorium ile Compuland 'ın download linkleri aynı sayfaya yönleniyor... linkleri düzeltirseniz güzel olur. temalar gerçekten çok güzel duruyor en kısa zamanda denicem.

Linkler Yenilendi 5. Temada herkese hayırlı olsun..

FlowerV.2'de ki banner'ı nasıl değişteceğiz acaba? IMG'de ki başlığı değiştirdim ama olmadı. Bir de yönlendirmeler nasıl değişecek?

Cvp:5 Profesyonel Prestashop Template v1.1

bu temalari v1.2 beta surumunda deniyen oldumu ? eger olumsuz ise beta surumunu hic kurmaya kalkismadan v1.1 kuracagim ?

ben compland temasini dediginiz sekilde yukledim ancak ust buttonlar olan anasayfa,vs gorunmuyor ve siyah cerceve kategorilerin altinda kaliyor,yardimci olabilirmisiniz
yardimlariniz icin simdiden tesekkurler

arkadaaslar ben 1.2 kullanıyorum ve ne kadar tema yüklediysem site bozuldu sadece orjinal temasında çalısıyor sorun neden acaba

tema explorer 6 da görünümü hatalı.üst taraftaki butonlar kayık çıkıyor. 8 de sorun yok. bunu düzeltebilen bi arakadş varsa lütfen..

Arkadaşlar Bu Temalar Türkçemi.?Eğer Değilse Nasıl Türkçeleştiriyoruz.?

Temaların dil ile alakası yok sadece resimler Türkçe kelimeler yazılmıştır JPEG dosyalarını düzenlersin olur biter. Temaların türkçe problemleri yoktur..

teşekkürler

arkadaşlar temayı dediğiniz gibi yükledim ancak herhangi bir değişiklik olmadı LÜTFEN YARDIMCI OLUN..

Compulant temasındaki siyah alanı nasıl yeşil yaparım birde kampanya linkini oradan nasıl silerim şimdiden teşekkürler.

arkadaşlar tema güzel olmuş fakat bir problem var kur bilgilerini göstermiyor nereden ekleriz onları...

flower v2 temasında birkaç problem

Arkadaşlar temalar güzel olmuş fakat şöyle birkaç problem çarptı gözüme değiştirecektim fakat bulamadım kodlar değişik geldi

1: etiketlere girdiğimizde etiket isimleri title a yansımıyor. mesela şu şekilde çıkıyor.. title : firma ismi
burası şu şekilde çıksa süper olur (title : Tag - Firma İsmi)

2:Kur görünmüyor ne kadar denediysem çıkmıyor kurlar ana sayfada.

3:ürün title ları yine (firma ismi - ürün ismi) şeklinde çıkıyor bunu (title : ürün ismi - firma ismi) şeklinde ayarlansa süper olacak.

4:anasayfada çıkan ürünlerin tanıtımı uzun olunca ürün resmi altına kayıyor bazı tarayıcılarda ürünler kayıyor doğal olarak sitenin düzeni bozuluyor..

bunlar çözülürse analtımı olursa bizler değiştirme fırsatı bulabiliriz..iyi olur...

Cvp:flower v2 temasında birkaç problem

ürün title ları sistemde de o şekilde template ile ilgisi yok. kur bölümleri özellikle kaldırıldı. tasarım yönünden daha çok göze hitab etmesi açısından istediğiniz değişiklikleri header.tpl dosyasından yapabilrsnizi. tarayıcı olarak ie7 ve FF ile test ettik. ie6 kullanan kalmadı sanırım. ancak düzeltmeler yapılabilir fakat bunun için vaktim yok ilgilen arkadaşlar yardım edebilrlerse sevinirim.

iyi günler

Cvp: 5 Profesyonel Prestashop Template v1.1

Emeklerinize Sağlık

Cvp: 5 Profesyonel Prestashop Template v1.1

Temaları Kullanırken 1,1 versiyon desteğini açmayı unutmayın aksi taktirde tema çalışmıycaktır BUNU SEÇENEKLER KISMINDA v 1.1 temasınıda kullan KISMINDAN YAPABİLİRSİNİZ

Üst Alt