Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

502 Bad Gateway nginx hatası

cegomax

Yeni Üye
iyi günler sistem normal olarak çalışmaktaydı fakat 2 gündür
üye girişi yaparken

502 Bad Gateway
nginx

hatası alıyorum ..
forumda cozülmüş olarak post var fakat nasıl çözüldügü hakkında bilgi yok ..

sadecehosting le görüştüm bizde sıkıntı yok diyorlar ....

yardımlarınızı bekliyorum

Teşekkürler.....

Eger özellikle tools klasöründen ftp geri yükleme vs. yaptiysaniz yazma izinlerinde degisiklik meydana gelmis olabilir. Yazma izinlerini kontrol edin. Diger secenekte insatall baslangiste sistemde hatalari görüp, hatalari giderdikten sonra install klasörünü tekarr silmek veya adini degistirmek

install etmeyi deneyeyim olmazsa
geri yukleme yapmadım 1 2 tema denemiştim ..
sonucu yazarım teşekkürler...

Ekteki resimdede görüldügü üzere halen daha hata uyarisi var. Söyleye söyleye dilimde tüy bitti.
Kurulum asamasinda hata uyarilarina ragmen kurulum devam edebilir ancak giderilmemis hata uyarilari daha sonraki asamalarda sisteminizin arizali calisacagini bilmeniz gerekmektedir. Sorunun cözümü icin hostingcinizle görüsün veya domaininzi daha kaliteli bir servere tasiyin. Server degisikligi isterseniz hosting saglayicimiz admin ile iletisime gecebilirsiniz

Ekteki resimdede görüldügü üzere halen daha hata uyarisi var. Söyleye söyleye dilimde tüy bitti.
Kurulum asamasinda hata uyarilarina ragmen kurulum devam edebilir ancak giderilmemis hata uyarilari daha sonraki asamalarda sisteminizin arizali calisacagini bilmeniz gerekmektedir. Sorunun cözümü icin hostingcinizle görüsün veya domaininzi daha kaliteli bir servere tasiyin. Server degisikligi isterseniz hosting saglayicimiz admin ile iletisime gecebilirsiniz

tamamen katılıyorum ..
ileride başıma gelebileceklerden korktuğum için prestadan vazgeçtim .. nereye kadar stabil olacağı konusunda şuphelerim oluştu .
resimde görülen hata olmaması lazım yanında kapalı olmasına recomendet diyor .
ayrıca sadecehostingden alınmış 2 adet hostum var ikisinede sıfırdan 1,3 kurdum, bi tarafta sorunsuz calışırken diger tarafta hata
vermeye devam ediyor .. bi mantığı yok anlayacagınız ... firma prestadan diyor, presta firmadan.. Net çözüm yok , amac satış yapmak
sistemle uğraşmak değil...

450- tl ye ömür boyu script pakedi aldım , korkulu rüya görmemek için mantıklısı o şekilde devam etmek galiba ...
bekleyip göreceğiz..
Yardımlarınız için çok Teşekkürler....

Eger hostunuz kaliteli bir serverde bariniyorsa presta ideal. Ben bir cok sistemler denedim. En iyisi ve kusursuz calisan presta oldugunu gördüm. Su an kullaniyorum. diger sistemim Plenty Market ve aylik 89€ ödüyorum. Prestanin bazi fonksiyonlari Plenty den daha iyi. Hostunuzu kaliteli bir serverde barindirirsaniz Prestadan vazgecmeyin derim

Üst Alt