Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

--

e-baris

Yeni Üye
Modülerin çoğu ve temalar pararlı ücretsizi yokmu acaba Türkiyede çoğu insan Modüle temaya para vermez

Cvp:Neden burda herşey para

Ücretsiz tema veya modul icin yeni kod yazimi gerekirki hicte kolay bir is degil. Ve herkes emeginin karsiligini almak ister.

ya ağbi bu işi ticaretine vurmuşlar bir portal çıkarıp buna ek ilave ve modül üretip bunu satmak çok kurnazca her kez yapabilir bunu bence bir süre sonra bunları Lütfen bizim portalı kur diye yalvarıcakalr abi görücez bunları

Kolay bir is degil. yüzlerce klasör binlerce dosya. para ile satmalari normal.Sende yap sat. Güzel bise olursa kazanirsin.Ama kolay bir is degil. Büyük bir ekip isi.Herkesin yapadigini yapmak ücretsiz olmasi zaten beklenemez. Yani normaldir.Takma kafani

McDaim abinin dedği gibi herkes emeğinin karşılığını almak ister. Ama alıncada abartmasına gerek yok hakkı ne ise okadar istemeli. Örneğin bi b..ka benzmeyen temalar bazı yerlerde 40-50 ? ..

Ama modüller uğraştırıcıdır.

Cvp:--

Zaten genel olarak zorunlu bircok muduller ücretsiz. Ama extra özellik isteyen tabiki bedelini ödemeli. Örnegin benim diger sitem ücretli. Aylik 19 euro ödüyorum. Ayrica aylik 50 satisin üzerine ciktiginda her satis icin 0.50? ödüyorum. O nedenle her özellik olsun ama bedava olun düsüncesi isin dogasina aykiri. Mesela prestashop"un bayii modulü olsa bedelini öderim.Lazim cünkü

Üst Alt