Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

777 iZNi NASIL VERiLiR ACEMiYE

nuperest

Yeni Üye
Eğer /config/settings.inc.php Dosyasını Ayarlarda Oluşturamıyorsa, Lütfen Bu Dosyaya Herkesin Yazma İzni Ver,Yada Bir Dosya Oluştur İsmi settings.inc.php olsun ve config Dizninin İçine Koy

HATASI ALIYORUM bu konuda nasil yardimci olursunuz baktğımda bir iki kişi tarafından yanıtlanmıs ve 777 izni ver denilmiş ama ben yeni ve acemisi olduğum için php de hiç ama hiçbir şe anlamadım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Cvp:777 iZNi NASIL VERiLiR ACEMiYE

hosting hizmetinizde cpanel desteği varsa CHMOD ayarlarını file manager kısmından yapabilirsin yada herhangi bir ftp programı ile dosya veya klasör üzerine sağ tıklayıp özellikler kısmından chmod 777 yapabilirsiniz oda olmadı windows sunucu kullanıyorsanız hosting panelinize girerek dosya erişim hakları kısmından yazılabilir yapabilirsiniz.
Umarım bu bilgi yeterlidir.

Hostun serverinden bunu yapman mümkün olduğu gibi biraz zorda olsa GlobalSpace -CuteFTP programı ile açmış olduğun serverinden dosyanın üzerine sağ tuş properties/CMOD denilen yere tıklayıp oradaki gördüğün rakamı 777 yapıp kaydedebilirsinde saygılar

Merhabalar, ftp programınız yok veya kullanmasını bilmiyorsanız, internet explorer ile de bu işlemi yapabilirsiniz.

Adres çubuğuna ftp://sitenizinadi.com olarak ftp ye login olunuz, izin vermek istediğiniz dosyaya sağ tıklayıp özellikler dedikten sonra önünüze çıkan kutuların hepsini işaretleyip tamam butonuna tıkladığınızda 777 izni vermiş olacaksınız.

Üst Alt