Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

açık varmı

baturbey

Yeni Üye
arkadasşlar ilk öncelikle ynei bir kullanıcı oldugum için rütbemi bilerekten merhaba diyorum bu prestashopun tr forumunu açan arkadşlarada çok teşekkur ederım ben web tasarım bolumunu yenı bıtırmıs piyasaya ynei girmiş biri olarak şunu sormak istorum bir iş teklifi aldım sağlam bi şrketten e ticaret kurmak istiyormus bnde arastırdım prestashopu buldum fakant sımdı dıyelım kı ben bu yapcak oldugum eticareti prstashop ile yaptım herhnagi bir riski varmıdır yanı bu portalda herhnagi bir açık varmdır güvenebilrimiyiz? bu konuda beni açıklığa kavusturursanız cok sevnırım iyi çalışmalar

Cvp:açık varmı

En kötü risk hiç almadığın risktir. Mynet in bile sitesi hackleniyor. Tabi nasıl bir hacker la karşılaşacağına bağlı :laugh: Birçok hosting firması prestshop u müşterilerine kuruyor ve yönetiyor. Prestashop gün geçtikçe sağlam temel üzerine kuruluyor. hacklenen olmadı yada ben duymadım şimdiye kadar.

Prestahopla işime iyi vakit ayırdım ve güveniyorum. Güvenmek zorundayımB).

Bu konuya prestanın devleri :lol: daha olumlu yanıtlar verecektir.

Kolay gelsin.

Kardeş pentagonun sitesi bile hacklanıyor hiiiiiiiç kusura bakma prestashop hayli hayli hacklanır

hacklamak isteyen her siteyi hacklar ama prestashopta biraz daha zorlanır....

Ramazan sende öyle bişi dedinki okuyanda sanacak pentagonun sitesi presta dan daha sağlamdır. yanıltma insanları bu şekilde lütfen :p

:) ya illa ki her sıte hecklenırde sonucta genede sormakta fayda var saolun verdıgnız yanıtlar ıcın teekkur ederım iyi çalışmlaar

www.bogazicibilisimsistemleri.com
prestashop gercekten kurmak zor oldu halen tam kurmuş değilim dil paketiyle uğraşmaktayım bayraktan dolayısıyla uğraşıyorum ama yinede güzel e-ticaret sitesi
gecenlerde serverdanmı kaynaklanıyordu bilmiyorum ama sitem acılmadı ftp komple bir önceki güne aldırdım serverdan açıldı e-ticaret sitesinde insallah acık yoktur ve insanların işini görür sizden ricam arkadaşlar dil paketini yükleyen yada yükleyebilen varsa bana yardımcı olursa sevinirim modulusu ve admin installeri yazılabilir hale getirdiğim halde tr ye çeviremedim simdiden teşekkürler.

e ticaret sitesi arıyorsan ve prestashop işini görmez ise ozaman başka hiçbir scripte bakma derim kurma işine gelince daha kurarken zorlandıysan daha çok işin var allah kolaylık versin

Mevcut e-ticaret yazılımları içinde en kolay düzenlenebilir ve ihtiyaçlara en çok cevap veren yazılım Prestashop'tır.

Güvenlik açıkları bulundukça kapatılıyor. En güvenli sürüm için PS v.1.3.1 yüklemenizi tavsiye ederim. Eğer PS 1.2.5 kurduysanız o halde güvenlik düzenlemelerini manuel yapmalısınız.Bunun için aşağıdaki sayfayı inceleyebilirsiniz.

Prestashop Güvenlik Güncellemeleri(Prestashop Security Updates)

Dil dosyasını eklemek için Yönetim Paneli>Araçlar>Tercümeler bölümünde import (içeri aktar) seçeneğini kullanmalı ve gzip dosyasını seçmelisiniz. Kendi dil dosyamı gönderebilirim. Bunun için özelden temasa geçebilirsiniz.

Dİl paketi yüklenmiş hali siremizde mevcut dosyalar bölümünden indirebilirsin

Son olarak manalı bir laf :)

En Büyük Sistemlerin Bile Ufacık Açıkları Sonlarına Bedel Olur :D

Merhabalar,

admin panel araçlar / çeviriler (translations) / İçeri Aktar (import) ekranından tr.gzip dosyasını upload ederek dili yükleyebilrisiniz. Ancak bundan önce TR dilini eklemelisiniz. Ayrıca daha basit olarak sitemizdeki sürümleri kullanarak direk türkçe kurulumu gerçekleştirmiş olursunuz iyi günler.

Üst Alt