Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

ACİLL YARDIMM

gul.nurullah

Yeni Üye
Arkadaslar sitemde ürün belirleyip kasaya gittikten sonra adres bilgileri bölümü sorunsuzca geçiyor..sonra kullanım şartlarını onayla ve kargo şeklini seç kısmında "kargo adrese teslim olsn" secenegını seciyorum.ileri butonuna tıklayınca sayfa yönlendırılmıyor..boş bir sayfa geliyor karsıma.

YARDIMLARINIZI ACİL BEKLİYORUMM....SAOLUN ŞİMDİDEN

Cvp: ACİLL YARDIMM

boş gelen ekranı görebilirmiyiz? adres satırını

adres satırında ileri butonuna basmadan öncede --- http://www.bitkiselurunlerdunyasi.com/alisveris/order.php --- bu satır var sonrasındada boş bir sayfa gelerek bu adres satırı var yine..

inceliyoruz iletişim kısmından admin bilgisi iletin inceleyelim

admin bilgilerimi gönderdim..gul.nurullah@gmail.com hesabıyla

wMaster. Bu arkadasin sitesindeki kategori modoulü arkadasca url desteklemiyor. Buna bir cözüm bulabilirmiyiz? Veya hangi kodda bir degisiklik gerek bir fikriniz varmi?

sorunun kaynaklandığı yeri bulabildiniz mi ??

[quote="McDaim" post=12599]wMaster. Bu arkadasin sitesindeki kategori modoulü arkadasca url desteklemiyor. Buna bir cözüm bulabilirmiyiz? Veya hangi kodda bir degisiklik gerek bir fikriniz varmi?[/quote]
wMastere sormustum, size degil

[quote="McDaim" post=12599]wMaster. Bu arkadasin sitesindeki kategori modoulü arkadasca url desteklemiyor. Buna bir cözüm bulabilirmiyiz? Veya hangi kodda bir degisiklik gerek bir fikriniz varmi?[/quote]

PS eski sürümlerde bu özelliğe gerek yok arkadaşınkide eski sürüm yeni sürümde aynı özelliği kullanmak istenirse link sınıfı kullanılabilir. vaktim yok ama herhangi v1.4 te çalışan bir kategori modülünün TPL dosyası incelenebilir.

@gul.nurullah
seninkinede vakit buldukça bakacağız gün içinde inceler bilgi veririz.

vakit bulamadım ama ahmet abi ilgileniyor sanırım

Üst Alt