Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

admin katalog

ircpoLice

Yeni Üye
merhaba lar ben admin katalogdan kategori olusturup içine urun ekledım fakat urun id numarası ıle cagırdıgımda sayfa goruntulenemedı hatası alıyorum sayfayı yenıledıgımde de geçersiz seklınde uyarı verıyor kullandıgım surum 1.2.5
ekledıgım urunde resım yukleyemedım bu yuzden dolayıda duzeltmek ıstıyorum fakat basaramıyorum bu konuda yardımcı olabılecek bırı(leri) varmı acaba sımdıden tesekkur ederım

Cvp: admin katalog

merhabalar, problemi tam olarak anlayamadım ancak admin den eklediğiniz ürünü bulamıyorsanız ürünü tekrardan eklemeye çalışmalısnız. Çünkü ekleme esnasında veritabanına tam ekleme yapılmamışsa sizde bu ürünü hiç bir surette göremezsiniz. Ancak eklediğiniz bir ürün varsa resim olsun olmasın bu ürünü aktif etmediyseniz göremezsiniz. bunun içinde admin ekranından görüp aktif yapmalısınız ve stok eklemelisiniz.

demek istedigim sey su ben bır urun ekledım yanı 89 tane kadar diyelimki urun id nosu 107 olsun ben 107 molu id yı cagardıgımda baglantı hatası verıyor sayfayı yenıledıgımde de gecersız yazıyor o urunu bı sekılde cagarıp duzeltemıyorum kaldıkı urun aktıf resımı eklemem gerek ekleyemıyorum urun lıstesını admınde 50 yerıne 100 yapyorum ama degısıklık olmuyor yanı kısacası ekledıgım urunu duzenleyemıorum cunkı urun cok ve benım duzenlemek ıstedıgım urun de lıstede goruntulenen 50 urunun ıcınde degıl dıger 50 urun ıcınde yanı 2. sayfaya ne gecebılıyorumne de id nosu ıle cagarabılıyorum

peki eklediğin kategori içine girerek aradınmı yada admin panel üstteki arama bölümünden ürün adını yada id sini girerek denedinmi? bunları dene olmazsa buradan tekrar yaz

mersi dediğiniz gibi yaptım tesekkur ederım

ben hala stok a sayı eklemeyi bulamadım, bi tarif edermisiniz, sürüm 1,4 kullunıyorum

ürün düzenleme ekranında stok adedi girme kısmı var aslında..

Üst Alt