Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Admin panel giriş hata konusunda..

prospectus

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba,

Uzunca zamandır tasarım ve internet iişinde olsam da henüz 1 haftalık PSciyim.

Uzun uğraşlar sonucu PrestaShop_v1_2_5_Turkce versiyonu kurdum. Tüm aşamalardan sonra, şablon olan presta - Tr site arayüzü yayına girdi.
Ancak kurulum esnasında ne hata yaptım bilmiyorum; admin girişi hata veriyor! Forumda benzer sorunları yaşayanların ve çözüm önerenlerin yazışmalarını okuduğumda, phpAdminden ps_empoyee den admin e-posta adresi ve kriptolanmış şifreyi listelediğimde görebileceğimiz söylenmiş; ancak ben de böyle bir şey görünmüyor!!

Üye oldum deneme amaçlı, çalışıyor bu modül de..ve phpAdmin panelde ps_customer bölümünde üye bilgileri ve e-posta adresleri görünüyor! Ancak Admine girişi bir türlü beceremedim.

Benzer durumları yaşamış ve sorunu aşabilen arkadaşlardan HiMMET beklemekteyim.

şimdiden teşekkürler, eywallah!

alihaydar
nerede.jpg

Cvp:Admin panel giriş hata konusunda..

arkadaşım 1.2.5 i türkçesini nerden buldunda kurdun bana yardımcı olursan sevinirim. Türkçe derken admin panelimi türkçe kurduğun templatemi türkçe dosyayı bizimle paylaşırsan sevinirim

Cvp:Admin panel giriş hata konusunda..

merhabalar, eğer phphMyAdminde ps_employe tablosuna tıklayınca bu ekran geliyosa henüz bir yonetici hesabı oluşturulmamış demektir. bunun için.üstteki bölümden " Ekle " ye tıklayın ve alanları girin. ve eposta adresinizi oraya düzgün bir şekilde girin. ve admin panelden girişi deneyip şifre göndere basın. çözüm bulamazsanız buradan tekrar yazınız

Üst Alt