Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Admin paneli dashboard

hddntha

Yeni Üye
iyi günler. aradakşlar presta 1.4 ve üzeri sürümlerindeki admin panelinde çıkan dashboard ve sağda çıkan presta reklamlarının iframe kodlarını hangi dosya nereden cekiyor? bunu kaldırmanın bir yolu var mı yardımcı olursanız sevinirim.

İyi çalışmalar

Cvp: Admin paneli dashboard

arkadaşlar heralde çok zor sorular soruyorum, yanıt gelmiyor uzun süre?

Ucuz etin yahnisi yavan olur. her nekadar ücretsiz olsada bir takim koruma vardir mutlaka. Öyle saniyorum eger kaldirirsaniz sisteminiz cöker. Birakin dursun. Ne zarari var size.
Ancak prestashop ile iletisime gecip bedeli neyse ödersiniz ve onlarda size gerekli kodlari verir ve dasboard kalkar

bir takım başka şeyleri örneğin yönetim panelinin indexinde sağda bulunan presta reklamlarını kaldırdım. Ajax dosyalarının içinde. Çıkan dashboard zaten iframe olarak çağırılıyor. o iframe kodunu bi bulsam height degerini "0'a" çekip kurtuluruz. yani ortadan kaldırmamış oluruz orada durur ama görünmez. bu konuda bir yardımcı olabilir misiniz?

Ben sahsen bunu etik bulmuyorum ve bu hususta her hangi bir yardimda bulunamam. Belki yardimda bulunabilecek baska arkadaslar vardir.

:) neden etik bulamadğınızı anlayabilmiş değilim. Hepiniz sitelerinizdeki footer kısmında presta ibarelerini orada tutuyor musunuz? bununla onun arasında nasıl bir fark gördünüz de etik bulmuyorsunuz?

Eger benim temamda yapimcisinin ibaresi varsa kaldirmam. Bu benim görüsüm.

kullandığınız sistem'den bahsediyoruz. Prestashop'u kullanıyorsunuz, adam footer'a tema reklamı degil PrestaShop sisteminin reklamını yerleştirmiş. neyse daha fazla uzamasın, ben kendim bulurum, daha sonra da burada paylaşırım.

Her neyse. Ben sistemimi satinaldim. parasinida tikir tikir ödedim.

Üst Alt