Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Admin paneli giriş sorunu

polidol

Yeni Üye
Merhaba
Bugün sayfamın admin paneline giremedim bir türlü devamlı login sayfasına atıyor beni şifrem ve kullanıcı adımda bir sorun yok ama giriş yapamıyorum bu neden kaynaklanıyor olabilir yardımcı olursanız sevinirim.

Şimdiden teşekkürler...

Cvp:Admin paneli giriş sorunu

database'inin ismini deiştirip başka bir database'e yönlendirdysen bu tür hatalar oluşur.Eskisini silmen lazım.Eğer evde localde çalıştırıyorsan.Bazen mağazanın ana dizininin yerini değiştirdiğinde de aynı hata olabliyor.ozamanda mağaza klasörünün eskisini de silmen lazım.

Teşekkürler
ama database kopyalamayı nasıl yapacağım bunu bilmiyorum ücretli hostum var Plesk kullanıyorum database dışa aktarıp diğerinde içemi aktarmam gerek öyleysede nasıl bir dosya olarak dışa aktarıcam bide isim değiştirmekten bahsetmişsin bunları nasıl yapıcam :(

eğer içinde cok fazla ürün yoksa yani okadar emek vermediysen "install" klasörünü tekrar at yeni bi database oluşturarak yeniden kur bende ilk denemelerimde bunun gibi bi hatayla karşılaşmıştım bu şekilde çözmüştüm :unsure:

Merhabalar,

admin panelinize girerken kullanıcı ile ilgili hata alıyorsanız; phpMyAdmine girin "ps_employes"(ps değişik olabilir) tablosunu açın, orda ilgili kullanıcının mail adresini kontrol edin yanlışsa düzeltip deneyin. Eğer Sorun çözülmesse, şifremi unuttum deyip yeni şifreniz ile giriş yapın..

umarım açıklayıcı olmuştur. Teşekkürler

aynı sorunu bende yaşadım adres doğru şifre doğru hatta mysqlde şifreyi de değiştirdim olmadı password.php dosyasında şifre tanımladım ama nedense bir türlü giriş yapamadım kullandığım sürüm 1.2 idi henüz stable release olmadığından sanırım bu tür hatalar normal olsa gerek...

Üst Alt