Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

admin paneline giremiyorum

e-eskici

Yeni Üye
Yönetici paneline giremiyorum.Adres linki yok bende verirseniz sevinirim.

Cvp: admin paneline giremiyorum

Sorun nedir sitenizin yönetim panelini soruyorsunuz sanırım.. Kurulum sonrasında admin klasörünü yeniden adlandırıp Siteniz.com/admin_yeniisim olarak admin panele girebilirsiniz

Cevabın için teşekkürler.Benim sorunum sitemin yönetim paneline girmek istiyorum yani prestashop admin paneline sifrem var ama giriş için link ne olabilir.www.e-eskici.com

FTP den girip admin klasörünü değiştirmeniz ve install klasörünü silmeniz gerekli.. değiştirdiğiniz admin klasörünün adını eskici.com/yeni_isim olarak girdiğninzde gelcektir

[quote="wMaster" post=7804]FTP den girip admin klasörünü değiştirmeniz ve install klasörünü silmeniz gerekli.. değiştirdiğiniz admin klasörünün adını eskici.com/yeni_isim olarak girdiğninzde gelcektir[/quote]

Teşekkür ederim cevabınız icin ama ben yönetim paneline daha önce girdim.Şimdi nerden gireceğimi bulamıyorum.Zaten hosting firması ayarladı.Ben nerden girecegimi bilmiyorum.Yönetim paneline girecegim yolu bilmiyorum.ASlında basit bi linki yada bi giriş yeri olması lazım degilmi??

Konu hallolmustur ilginize teşekkürler.yonetim/login.php imiş adres bunu soruyordum.Galiba anlatamadım.Tesekkürler.B)

Anlatamamak değil Hostinginiz admin klasörünün adını yonetim olarak değiştirmiş..

Üst Alt