Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Adrese Göre Ürün Gösterme

Çakırca

Yeni Üye
Selam.

Prestashop sistemimdeki ürünleri müşterilerimin adresine göre göstermek istiyorum. Bunu prestashop içerisindeki mevcut modüllerle yapamadım böyle bir modül de bulamadım. Amacım şu; kayıtsız müşteri girdiğinde kendi bölgesini (il,ilçe) seçecek ve mağazadaki ürünler ona göre güncellenecek. Kayıtlı müşteri de adres kaydındaki bölgeye göre ürünleri görecek. Birkaç farklı semtte mağazası olan bir işletmeci için yapmak istiyorum bunu. Her semt için multistore kullanarak mağaza oluşturdum farklı ürünleri bu şekilde elde ediyorum fakat müşteriye bölge seçtirme ve ona göre filtreleme işini yapamadım.

Bu durum için bir çözümü olan var mı? Mevcut sistem ile yapabilir miyim, yapamasam tavsiye edebileceğiniz bir modül var mı?

Teşekkürler..

Mevcut sistem bunu yapıyor, ancak ne kadar işinizi çözer bilmiyorum. Müşteri grupları ve müşterileri, belli bölge ve illere göre fiyatlandırabilirsiniz. Semt olayı nasıl olur bilmiyorum. araştırmak lazım ;)

Evet mevcut sistemle, multistore oluşturup bölgelere göre mağaza ve müşteri grupları oluşturabiliyorum ancak mağaza içerisinden bunlar arsında geçiş yapamıyorum. Daha gelişmiş bir modüle ihtiyacım var.

Modülün nasıl olacağını, neler yapmak istediğinizi kapsayan bir dosya oluşturup sinan@oxiyazilim.com adresine gönderirseniz çözüm bulmaya çalışalım. İyi çalışmalar...

Evet mevcut sistemle, multistore oluşturup bölgelere göre mağaza ve müşteri grupları oluşturabiliyorum ancak mağaza içerisinden bunlar arsında geçiş yapamıyorum. Daha gelişmiş bir modüle ihtiyacım var.
Dostum teşekkürler, bi yazılım firmasına yaptırmak isteseydim buraya hiç yazmazdım zaten. Yönlendirmen için teşekkürler.

Hem gelişmiş bir modül istemeniz hemde bu şekilde cevap vermeniz çelişkili bir durum.
Prestashop' un kemik yapısı sabit ve yapabildikleriniz gördüklerinizdir, gelişmiş bir modül aramak google search ile daha kolaydır,
Mevcut sistem bunu yapıyor, ancak ne kadar işinizi çözer bilmiyorum. Müşteri grupları ve müşterileri, belli bölge ve illere göre fiyatlandırabilirsiniz. Semt olayı nasıl olur bilmiyorum. araştırmak lazım
Bu mesajda da belirttiğim gibi...

İyi çalışmalar...

Üst Alt