Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Akordiyon Menü v1.0

wMasterNew

Administrator
Administrator
Merhabalar,

Sitede forumlarda istediğiniz ölçüde bir menü oluşturduk. Beğeneceğinizi umarız.

Kurulumu Bildiğiniz Modül kurulumu şeklinde olup dosya modifikasyonu gerektirmez. Yinede

Yeni PrestaShop Kullanıcıları için Arşiv içerisinde Bir Kurulum Rehberi bulunmakta.

Modül kurulumu sonrası Aşağıdaki resimdeki gibi bir resim bölüm oluşuyor.

AkordiyonMen__.JPG

Download : Buradan İndirin

Cvp:Akordiyon Menü v1.0

ellerine sağlık çok güzel olmuş..

Emeğiniz için çok teşekkürler.. Kurdum.. Çok hoşuma giden bir görüntüye sahip.. Tam istediğim şeye neredeyse yakın.. Fakat bir kaç problemle karşılaştım Akordion Menü v1.0 modülü açıkken.. Modül kapanınca herşey düzeliyor bu arada..

1 - Sipariş verilirken girilen Adres bölümünde Teslimat ve Fatura adresleri görünmüyor..

2 - Ürünü izlerken Detaylar bölümüne tıklandığında ekran aşşağıya doğru gidip Detayları göstermiyor..

3 - Yine siparişi verirken Hediye paketi olsunmu kutusunu işaretlediğimde Hediye notunu yazıcağım bölüm açılmıyor..

Zannedersem birde sipet bölümüne problem oluşuyor.. Bazen sadece Fiyatı atıyor..

Not:Akordion modülünü kapatıp eski katagori modülüme döndüğümde Her şey düzeliyor.. Saydığım problemlerin hiç biri kalmıyor..

Bu problem sadece bendemi oluşuyor.. Herhangi bir cevap gelmediği için Kuşkulandım.. Yukarıda yazdığım problemler bir tek bendemi oluşuyor..

Eğer böle ise Kesinlikle benim sitede problem var deyip Kargo probleminide üstüne koyup tekrar siteyi kurucam.. O kadar ürün boşa gidicek :(

Aslında sorununu okuduğumda sorunu halledeceğime dair post atıcaktım ama daha sonra çözdüğüm zaman post atarım diye düşündüm. Şu an çözemedik sıkıntıyı Java ile ilgili bir sıkıntımız var PHP kodları die düşünerek kodları kaç kez gözden geçirdik problem javalardan kaynaklanıyormuş. Modül Javasını değiştirerek farklı bir modül de kurabiliriz. şu an için Java problemimiz devam ediyor.

ilgi ve takibinize teşekkürler.

Oh be bende bende problem var demeye başlamıştım.. Buda çok hoş bir menü..Fakat akordion şeklinde değilde Katagorinin üstüne gelindiğinde sağa doğru açılan bir alt menü yapılabilirse dahada güzel olucaktır.. Yani hiç bir şeye tıklamadan sadece üstüne gelindiğinde sağa doğru açılan alt menüleri görmüşünüzdür.. Onlardan diyorum...

Umarım çok zor bir talepte bulunmamışımdır.. Zamanı gelindiğinde bununda üstesinden geliceğinizden eminim.. Çalışmalarınızın ve başarılarınızın devamını dilerim..

ilginize ve başarı dileklerinize teşekkürler. bende diğer eTicaret sitelerinde gezerken dediğiniz olay gözüme çarptı pek çoğunda olan kategori/altkategori menü sistemi dediğiniz tarzda. buda yapacaklarımız listesinde.

tekrar teşekkürler.

Merhabalar...İlgi ve çabanız için candan teşekürler... Yazılanlardan menü ile ilgili bazı sorunlar olduğunu okudum. Onlarında üstesinden geleceğinize inanıyor, çalışmalarınızda başarılar diliyor, kolay gelsin diyorum. Selamlar.

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM İNDİRİYORUM ŞİMDİ ELLERİNE SAĞLIK

[file name=blockcategories.rar size=10150]http://www.presta-tr.com/media/kunena/attachments/legacy/files/blockcategories.rar[/file] aradigin böyle birr sey buyur sitene göre renkleri degistir ben siteme göre düzenlemistim renkleri ?

Eline sağlık gerçekten bu olmuş. Yalnız son islenilen ürünler bloğunun üzerinesarkıyo bunu nasıl halledebilirim saygılar

Diğer blokların üzerine geliyo bu problemi nasıl düzeltieriz

Haloldu arkadaşlar sağolun aynı problemi yaşayanlar için modul içindeki blockcategories.tpl dosyasını açıp heigt değerini auto yapmanız gerekiyor.

öncelikle emeğini için teşekkürü borç bilirim
benim şöyle bir isteğim olacak
bu akordiyon menuyu blok içine almak mümkünmü Çerçeveli olsun istiyorum

emeğinize sağlık ben bunu 5-6 ay önce denemiştim sanırım
akordiyon animasyonu açlışmamıştı
şimdi bir umutla indirdima ma malesef hala aynı

bir sürü kategori bloğu mevcut ilgilenmedik bununla kusurumuza bakmayın..

Cvp: Akordiyon Menü v1.0

selamlar klasoru modullere koıpyaladım
fakat cıkması gereken yerde no template found diyor..
yardımcı olabilecek varsa sevinirim...

Üst Alt