Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Alış veriş sepet özetinde toplam fiyatlar yok oldu

uguronur

Yeni Üye
Arkadaşlar daha önce başınıza geldi mi bilmiyorum ama , alış veriş sepetindeki toplam fiyatlar yok oldu.Kargo fiyatını gostermiyor, kdv yi gostemiyor. Daha önce bu konuda sorun yaşamış olan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi?
sepet.jpg

Cvp:Alış veriş sepet özetinde toplam fiyatlar yok oldu

sorun shopping-cart.tpl deymis. yenisi ile degistirince durum ortaya cikti ve duzeldri. fakat bu sferede site adminine gelen alis veris maillerinde toplam hespalmada yanlisliklar yapiyor. işin enterasan tarafi müsrteriye giden mailde sorun yok. Konu hakkinda fikri olan var mı ?

Hangi sürümü kullanıyorsun yeni çıkan stabil 1.2.5 sürümünü öneririm tüm sorunlar ve tl ve kdv oranları ayarlandı

Herteleden Selam...

şu anda 1.2.5 kullaniyorum.. ama su andan itibaren yeniden yukleyemem, cok urun girdik, bu hata sonradan olustugu icin neden olustugunu bulmaya calsiyorum.

istersen bir goz at.. temayi bastan yaptim.. modullerde degisiklikller yaptim. bu kadar emegi bosa cikartamam..

http://macmarketi.com/index.php

yorumlarini bekliyorum..

iyi aksamlar

Evet baya değişiklik yapılmış Bu sorunun için Türkk Lirasını kaldırıp yeniden düzenlemeyi ve kdv oranlarını yeniden yapılandırmayı bir dene istersen. Sorunun düzelmesi gerek

Bu seferede toplamda hata vermeye basladi. Musteriye goderdigi mailde farkli fiyat admine godnerdiginde farkli fiyat cikiyor..

Üst Alt