Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Alış Veriş Sistemi Yardım

by_hkn

Yeni Üye
www.gungorbilisim.com adresli bir web site hazırladım.
bu web sitesinde online oyun içi hizmet vermektedeyim oyunla ilgili ürünler satmaktayım.
web sitemin çoğu işlemleri bitti asıl önemli bölüme geldim bu bölümde fikirlerinizi almak istiyorum
nasıl bir sistem yapabilirki müşteri alışveriş yapabilsin kendi başına.
örnek knight online oyunla ilgili premıum satılıyo müşteri ürünü alıcak premıum kodlarıda ona gidicek veya bir şekilde ona ulaşıcak yani bütün gün bilgisayar başında durup sipariş beklemek zorunda kalmak istemiyorum ..

şöyle birşey düşündüm mümkünmüdür bilemem: müşteri üye kaydı olup hesabaıma para yatıracak örnek web sitemde alışveriş yapabilmesi için parası olması lazım oda gercek para yatırıp karşılığında benden web sitedeki paradan alıcak bende onay verdikden sonra ödemesine onun web site üye kaydında parası olcak. sonra onla alışveriş yapabilsin böyle birşey yapabilirmiyiz

prestshop e-ticaret sitelerinde önerebilceğiniz sistem varmıdır
nasıl yapabiliriz

Cvp: Alış Veriş Sistemi Yardım

Bildigim kadari ile prestashop sistemde bu istediginiz mümkün degil. Ancak bazi ücretli sistemlerde mümkündür. Örnegin Plenty Market sistemde her iki düsüncenizde mümkün. Ancak maalesef Plenty Sistem Türkce destegi yok. Kendiniz dil dosyalarindan tercüme etmeniz gerekmektedir

hocam biraz önce site yönetimiyle aynı konuyu koşuyoduk.yeni bi yazılım lazım onuda kendisi 10 gün için de yazacak ama ücretli.ayrıca b gönderdiğim şeyi nasıl yaptığını bana söyleyebilir misin yani bu arama çubuğu bloğu lan

mcdaim hocam sizde hızlı sipariş modül linki varsa bana gönderebilir misiniz

Arama cubugunu ben yapmadim. Menü modulünde mevcut.
Hizli alisveris derken kasdettiginiz nedir?

yani müşteri adres ve kargo falan filan uğraşmadan direkt siparişi verip istediğini alabilsin die biraz önce vMaster hocamla msnde konuştum hızlı sipariş mödülleri var dedi biraz işim var dedi bende size sordum

peki üye kaydı yapılırken istenilen bilgiler vs hepsi türkçe değilde ingilizce first name adres telefon mail adresi bunlar hep ingilizce ve ayrıca üye oldukdan sonra ürün alımı yapıp adımları takip ediyoz adımları takip ederken cıkan yazılarda ingilizce kasaya git,adres gir,ödeme yap bunun gibi bunu nasıl düzeltebiliriz hocam

wMaster'in yanitini bekleyin. Su an icin benim bildigim modul yok

Admin panel tercümelerden düzenleyebilirsiniz

tamam hocam saolun

hocam dedıgınız gibi gırdım yanlıslıkla altaakı türkçe ingilizce kopyala vs var birine tıkladım dalgınlık anıyla panel de ingilizce oldu web site de sımdı ne yapıyosam türkçe olmuyo

Siz Türkceyi Ingilizceye cevirdiniz anlasilan. Kopyalama yapmicaktiniz. En üstten tercümelerden yapacaktiniz. Türkce dil dosyalarini yeniden manuel olarak veya iceri aktarmak suretiyle yenileyin

denedım duzeldı ama admin panelindeki menuler hala ingilizce katagori ayarlar araçlar parsonel bunun gibi

Yine tercümelerden admin panel tercümelerini yapabilirsiniz

hocam tercümelerden dediğiniz gibi cevrilmemiş kelimeleri değiştiriyom türkçe olarka yazıyom sonra güncelleme yap dediğimiz zaman eroor hatası vermektedir herşeyi batırdım yaptığım bi yanlış yüzünden

Orjinalden config ve img klasörü haricinde dosyalari yeniden yükleyiniz.

Üst Alt