Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

altaki altyapı presta shop ve türkçeleştiren : prestashop türkiye yazılarını kaldma

joker

Yeni Üye
altaki altyapı presta shop ve türkçeleştiren : prestashop türkiye yazılarını nasıl kaldırabiliriz örneğin alta benim sitem olan kurmaya çalıştığım compartion herbişey.com 2011-2012 yazısı gibi yazı nasıl koyulur onların yerine sitemde tükşe karakterli ş halfini destekliyor herbişey.com

birde v1.4 türkçe sürüm yüklü havale modülünü doldurduğum halde üye olup ödeme sayfasında havale çıkmıyor neden? birde sürüme sosyal ağ facbook twiter gibi sayfa link logaları koyan modül varmı?

facebook vs moduller orjinal prestashopta birlikte gelmesi gerek. admin panel/modullerden aktif edin

Merhaba arkadaşlar ilk defa presta shop kurdum ve yeni eklenen ürünleri ana sayfamda göstermek istiyorum bunun için ne yapmam gerekiyor detaylı bilgi verirmisiniz ?

homefeatured modülü ana kategori içindeki ürünlere bakmakta. Ve sırasıyla ilk 10 ürünü alıyor. Aslında her eklenen ürün bu ana kategorinin içinde olmuş oluyor fakat 10 un üzerine çıktığında eklediğiniz ürünler oraya gelmemeye başlıyor.

Bir kategori açıp ana sayfada görünmesini istediğiniz ürünleri bu kategoriye ekleyebilirsiniz. daha sonra tarif edeceğim şekilde düzeltme yaparsanız o zaman o kategori ana sayfada gözükecektir.

Üst Alt