Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

ana sayfa boş gösteriyor yardımmm

pcorjin

Yeni Üye
arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim
siteye 1.0 yükledim herşey tamam penel sayfasından giriş yaptım
herşey normal fakat siteye girişte hiçbirşey çıkmıyor. boş sayfa ekranda.
install dosyasını değiştirdim.admin adınıda değiştirdim. başka ne yapmam gerek

Cvp:ana sayfa boş gösteriyor yardımmm

evet aynı sıkıntı bende de var nasıl çözebiliriz???:dry: :unsure:

Ana sayfada boş gösterme ve kurulumda languagesManager 7. satır hatası PHP sürümünden kaynaklanmaktadır.

hocam nasıl çözebiliriz?? php sürümü 5.2.6

sizlik bişey yok hosting ile görüşün MySQL sürümü ve PHP sürümünü burdan paylaşın problemi belirleyelim.

üstad sordum php sürümü 5.2.6 ama mysql sürümüyle ilgili detaylı bilgi alamadım.3.5 dediler ve son sürüm dediler pek anlayamadım.galiba sorun php kaynaklı değil???

PHP değilse MySQL sürümünden kaynaklanıyordur. eğer hostinginizden destek alamassanız size yardımcı olabilirim. MySQL sürümü 3.5 dediler bunun 5+ sürümlere çekilmesi lasım. tekrar çözüm bulamassanız dediğim gibi burdan bildirin biz size hesab açalış host hesabı denemiş olursunuz.

teşekkürler

herşeyi tam olarak öğrendim php sürümü 5.2.6 Mysql sürümü 5.0.45 yani prestashop u yüklemek için gerekli olan herşey var fakat 2-3 defa denedim admin paneline ulaşabiliyorum fakat anasayfa görünmüyor???

kurulum aşamasında hatalı bir kısım varmı acaba? ve config/ dizinine 777 verdiğinizden eminmisiniz? eğer yine sonuca ulaşamassanız burdan mail adresinizi verin kendi hostumuzda denersiniz çoğu hosting firması (zamanında benimde yaşadığım bir sıkıntı idi) kendi sunucuları için versiyonları yüksek söleyebilirler. Biz yinede sıkıntınız aşmak açısından size kendi hostumuzdan alan vererek sıkıntıyı çözmeye çalışabiliriz.

Hocam aynı problemi yaşıyorum versiyonlarımda sıkıntı yok... Fakat presta beni sevmedi sanıyorum :) "PrestaShop_v1_TR" siteden indirigim versiyonla denedim ama olmadı :S

dostum aynı sorun bendede oldu fakat ben ana dizindeki dosyalara yazma izni verdiğimde sorun ortadan kalktı sonra tekrar yazma iznini kaldırsan bile sorun ortadan kalkmış olacak.
umarım yardımcı olmuşumdur. iyi çalışmalar.

Boş beyaz sayfa gösteriminin tek sorunu PHP sürümüdür. piyasada pek çok php dosyası var sistem özelliklerini göstern, birini sunucunuza atıp ilgili bilgileri burdan paylaşın..

teşekkürler

Arkadaşlar aynı sıkıntı bende de var php sürümü 5.2.6 dosyalara yazma izni verdim kurulum aşamasında hiç bir hata almadım.. admin sayfasında sorun yok ama ana magazada beyaz sayfa geliyor ne yaptıysam cözemdim..:angry:

izin verdigin dosyaların alt dosyalarınada izin verip vermedigini kontrol et ama daha rahat kullanmak istiyorsan Linux hosta kurmayı dene

Cvp: ana sayfa boş gösteriyor yardımmm

Kesin Çözüm : DENENMİŞTİR!!

1.prestashop?un ana dizinindeki init.php dosyasını aç.

2.aşşağıdakine benzer bir kod parargrafı olacak onu bul ve aşşağıdaki ile değiştir.

3 Kodun bulunduğu satır 88 ile 92 arasındadır.

$ps_language = new Language(intval($cookie->id_lang));
setlocale(LC_COLLATE, strtolower($ps_language->iso_code).'_'.strtoupper($ps_language->iso_code).'.UTF-8');
//setlocale(LC_CTYPE, strtolower($ps_language->iso_code).'_'.strtoupper($ps_language->iso_code).'.UTF-8');
setlocale(LC_CTYPE, 'en_EN.UTF-8');
setlocale(LC_NUMERIC, 'en_EN.UTF-8');

Cvp: ana sayfa boş gösteriyor yardımmm

denedim kesinlikle çalışıyor...elinize sağlık...teşekkürler...

Üst Alt