Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
anasayfa üst kısımda bulunun iletişime tıkladığımda hiç bir şey olmuyor ana sayfa açılıyor yine. bu konuda ne yapabilirim. site adının sonuna tr akliyor ana sayfa geri geliyor. 1,3 sürümünde normal çalışıyordu.şimdi 1,4 kullunıyorum
o sayfayı yaptım sayenize yerini buldum artık iletişim sayfası geliyor ancak deneme yaptığımda;
Hata - E-posta şablonu yok /home/viphtcom/public_html/mails/tr/contact_form.txt şeklinde hata mesajı alıyorum, halbuki web siteme ftp ile bağlanıp kontrol ettiğimde bu hata veren contact txt dosyası var bunun için ne yapmalıyım . sizi yoruyorum farkındayım özür dilerim
evet tekrar denedim hata mesajı veriyor ama mail kutuma mail geliyor. yalnız mail yöneticiye gönderildi vs gibi mesaj göstermesi gerekirken e posta şablonu yok şeklinde hata mesajı veriyor. bu sorun her 2 sitem dede aynısınısı yapıyor
evet siteden iletişine tıklayıp açılan kısımları doldurtuktan sonra gönder diyorum, Hata - E-posta şablonu yok /home/viphtcom/public_html/mails/tr/contact_form.txt bu yazı çıkıyor ancak mailime viphayatttan mesaj var şeklinde mail geliyor. yazılan metin mesajıda gayet güzel bende anlamadım. viphayat.com adresim denemek isterseniz.