Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

ana sayfa iletişim

viphayat

Yeni Üye
anasayfa üst kısımda bulunun iletişime tıkladığımda hiç bir şey olmuyor ana sayfa açılıyor yine. bu konuda ne yapabilirim. site adının sonuna tr akliyor ana sayfa geri geliyor. 1,3 sürümünde normal çalışıyordu.şimdi 1,4 kullunıyorum

Cvp: ana sayfa iletişim

SEF i kapatıp tekrar denermisiniz?

anlayamadım sef ne?

Admin Panel -> Ayarlar -> Link Tekrar Yazımı (SEF Url) ayarını kapatıp deneyebilirsiniz

dediğiniz yeri uzunca bir süre aradım ama bulamadım,
[attachment=541]admin.jpg[/attachment]

Ehen bu

yeni versiyonlarda Admin -> Ayarlar -> SEO kısmında

o sayfayı yaptım sayenize yerini buldum artık iletişim sayfası geliyor ancak deneme yaptığımda;
Hata - E-posta şablonu yok /home/viphtcom/public_html/mails/tr/contact_form.txt şeklinde hata mesajı alıyorum, halbuki web siteme ftp ile bağlanıp kontrol ettiğimde bu hata veren contact txt dosyası var bunun için ne yapmalıyım . sizi yoruyorum farkındayım özür dilerim

evet tekrar denedim hata mesajı veriyor ama mail kutuma mail geliyor. yalnız mail yöneticiye gönderildi vs gibi mesaj göstermesi gerekirken e posta şablonu yok şeklinde hata mesajı veriyor. bu sorun her 2 sitem dede aynısınısı yapıyor

anlayamadım maili gonderiyor ve mail.txt dosyası yok diye hata mı veriyor?

evet siteden iletişine tıklayıp açılan kısımları doldurtuktan sonra gönder diyorum, Hata - E-posta şablonu yok /home/viphtcom/public_html/mails/tr/contact_form.txt bu yazı çıkıyor ancak mailime viphayatttan mesaj var şeklinde mail geliyor. yazılan metin mesajıda gayet güzel bende anlamadım. viphayat.com adresim denemek isterseniz.

Kullandığınız Versiyon nedir?

1.4 tr bu sitede presta-tr sitede yayınlanan son sürüm

isterseniz ingilizce 1.4.2.5 i üstüne kopyalayarak 1.4.2.5 e güncelleme yapınız

Üst Alt