Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Ana sayfa Problemi

hlterdgn

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba,
Bilmiyorum daha önce bu sorunu yaşayan oldu mu? Araştırdım forumda ama bu konuyla ilgili bir şey bulamadım.Ana sayfamda bulunan slayt resimler dil seçeneğini değiştirdiğim zaman bozuluyor.Yani ana sayfa İngilizce iken slayt resimlerde bir problem yok iken Türkçe'ye çevirdiğimde slaytta akan fotoğraflardan bazıları bozuk/kırık geliyor.

İnternet sitemi Google Chrome ve Mozilla Firefox'ta inceledim.İkisinde de aynı problemi yaşıyorum.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Bu arada sitem Turkish The Light - UK

Teşekkürler

Arkadaşlar merhaba,
Bilmiyorum daha önce bu sorunu yaşayan oldu mu? Araştırdım forumda ama bu konuyla ilgili bir şey bulamadım.Ana sayfamda bulunan slayt resimler dil seçeneğini değiştirdiğim zaman bozuluyor.Yani ana sayfa İngilizce iken slayt resimlerde bir problem yok iken Türkçe'ye çevirdiğimde slaytta akan fotoğraflardan bazıları bozuk/kırık geliyor.

İnternet sitemi Google Chrome ve Mozilla Firefox'ta inceledim.İkisinde de aynı problemi yaşıyorum.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Bu arada sitem Turkish The Light - UK

Teşekkürler

modülün arayüzünde iki dil içinde içerik girdinizmi?

modülün arayüzünde iki dil içinde içerik girdinizmi?

Hayır sadece İngilizce yazdım içerikleri.Sanırım ne demek istediğinizi anladım.Her ürünü hem Türkçe hem İngilizce eklemem gerekiyor sanırım.Ama bunun slaytta akan resimlerin kırık/bozuk gelmesi ile alakasını çözemedim.

Aslında sanırım en iyi çözüm siteyi tek dile çevirmek..

Üst Alt