Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Ana Sayfadaki fiyatlar

fsariz

Yeni Üye
arkadaşlar sitemin ana sayfasında fiyatlar hep kdv dahil çıkıyor. Ben hem + KDV yazmasını istiyorum yani ürünün altında 118 tl değilde 100 + KDV yazsın. Ürün eklerkenmi yapmam gerekiyo yok baş bir yerden ayarlamammı gerekiyor ??

Yardımcı olursanız sevinirim.

Şimdiden Teşekkürler

Cvp: Ana Sayfadaki fiyatlar

Yönetim Paneli - Ayarlar - Ürünler - Fiyat Görünümü'nden Vergi dahil ya da hariç şeklinde görünmesini sağlayabilirsiniz.

Kolaylık ve Başarı Dileklerimle...

Cvp:Ana Sayfadaki fiyatlar

Öncelikle cevabın için teşekkür ederim . Sanırım benim prestada bir sorun var o dediğin yer benim admin panelimde ingilizde ??? diğer yerler hep türkçe. Fiyat görünümünü Tax includede yapıyorum yani vergi hariç ?? ama yinede ana sayfada ürünleri hep dahil gösteriyor. Acaba ürün eklerkenmi bir yanlışlık yapıyorum?? ürün eklerkende brüt fiyatda 100 tl vergi kısmını 18 seçiyorum kendisi otomatik vergi dahil satış fiyatı 118 tl diye çıkıyo...

KDV sorunu bende de var 1.2.5 Türkçe kurdum ama ne yaparsam yapayım sadece KDV dahil fiyat çıkıyor
KDV dahil ve Hariç olarak göstermek için ne yapmak lazım

Teşekkürler

aynı sorun bendede var , v 1.1 kullanıyordum , 1.2.5 'e geçiş yaptım genede düzelmedi.Ürünlerin vergileri girildiği halde ürün sayfasında vergisiz fiyatı çıkıyor birde üstüne üstlük vergi dahil yazıyor :S

Nerden seçtim bu prestashopu :S

ayarlar kısmında vergi dahil değil dediğim halde düzelmiyo varmı çözüm önerisi olan ??????

Üst Alt