Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Ana sayfanın en altında bulunan bilgiler...

hlterdgn

Yeni Üye
Merhaba

Ana sayfanın en altında bulunan

Money back guarantee.
In-store exchange.
Payment upon shipment.
Free Shipping.
100% secure payment processing.
Follow Us
Contact Us bilgilerini nasıl düzenleyebilirim.

Bir diğer sorumda Ana sayfa rengini değiştirme şansımız var mı varsa nasıl yapabilirim.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler

Merhaba

Money back guarantee.
In-store exchange.
Payment upon shipment.
Free Shipping.
Follow Us

Bir diğer sorumda Ana sayfa rengini değiştirme şansımız var mı varsa nasıl yapabilirim.

Teşekkürler

tema içindeki footer.tpl ye bakın eğer yoksa admin panel CMS yönetimi veya modüllerdeki cms modülünün ayarlarından kontrol edin olmazsa ben bir kontrol ederim nerden geldiğini bulup bilgilendiririm

Çok çabuk yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim. Fakat bulamadım.Tekrar yardımcı olabilir misiniz?

SEO & URL ayarları diye bir yer buldum.Acaba orası mı?

modules/blockreinsurance klasöründeki blockreinsurance.tpl dosyasindan düzenleyebilirsiniz

Merhaba

Money back guarantee.
In-store exchange.
Payment upon shipment.
Free Shipping.
Follow Us

Teşekkürler

Anasayfa rengini global.css dosyasindan backrount blogunda degistirebilirsiniz.
Öncesinde Chrome ve ie'de bulunan browser (tarayici) ayarlarda türkcesini bilemeyecegim ancak Almancasi entwickertools ile renk denemesi yapip, begendiginiz takdirde css dosyalarindan ayni sekilde temanizi istediginizs ekilde renklendirebilirsiniz. Bu sekilde hangi css dosyasinda degisiklik yapmani gerektiginide tesbit edebilirsiniz. Biraz karmasiktir. Eger az biraz kod bilginiz yoksa kodlarla oynamamanizi tavsiye ederim.

Son düzenleme:
McDaim

Yardımın için çok teşekkür ederim.İlk verdiğin "

modules/blockreinsurance klasöründeki blockreinsurance.tpl " uygulamasını başarıyla yaptım.Ama diğerini sanırım senin de dediğin gibi uzman birine bırakmamda fayda var.Çünkü hiç kod bilgim yok.Eğer ayıp olmazsa buradan sana bir şey daha sormak istiyorum.Benim asıl öğrenmek istediğim aşağıda FOLLOW US and CONTACT US kısımları var.Oraya kendi twitter adres telefon e mail bilgilerimi nereden nasıl girebilirim.

Tekrar teşekkür ederim

Sorun Çözülmüştür.Teşekkür ederim.

Üst Alt