Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Anasayfa nerede? >>ÇÖZÜLDÜ

netkeeper

Yeni Üye
Başlık biraz tuhaf oldu ama benim sorunum şu anasayfa üzerindeki bazı kodlarda değişiklik yapmam gerekiyor mesela analistic kodu eklemek gibi index.php değil bu dosya yerini bulamadım konuyla ilgili yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler

Cvp: Anasayfa nerede?

Kullandığın temanın içinde

Cvp:Anasayfa nerede?

kullandigin temanin icinde footer.tpl dosyasina ekleyebilirsin..

temayı değiştirirken sorun çözülüyorsa önceki temanın css ve imgsini yeni temaya kopyalayıp tekrar eski temanı kullanabilirsin.

Sanırim haklısın. Presta default temayi yukledim duzeldi. simdi nerede sorun oldugunu tek tek dosyalrı inceleyerek bulmaya calisiyorum.

Yardimin için teşekur ederim..

uguronur yazan:

footer.tpl ye analistic kodu ekleyince anasayfa bozuluyor başka bir çözümü varmı

netkeeper yazan:
uguronur yazan:

footer.tpl ye analistic kodu ekleyince anasayfa bozuluyor başka bir çözümü varmı

Kodu şu şekilde girip denermisin..

{literal}
Bu araya kodu yazabilirisin...

{/literal}

Düzelip düzelmediği konusunda bilgi verirsen memnun oluruz..

Google Analytics v1.0 Modülü var. Direk modülü kurup konfigure'den kodunu ekleyebilirsin.

Modüller kısmında yüklü geliyor orjinalde ama yoksa yaz bendekini ekliyim.

SEn analistic kodu neden oraya eklemeye çalışıyorsunki Direk Google Analistic Modülü var ona eklemeyi dene. Yada bu tarz kodlar eklediğinde google adanseyede içinede ekleyebilirsin bu şekildede kod eklenmiş oluyor

bahsettiğiniz Google Analistic modülünü bualamadım arkadaşlar varsa eklermisiniz buraya version 1.2

Ekte Analytics Modülünü verdim. Hangi sürümü kullanıyorsun bilmiyorum ama genelde hepsinde çalışıyor. Ben şuanda kullanıyorum. [file name=ganalytics.rar size=8701]http://www.presta-tr.com/media/kunena/attachments/legacy/files/ganalytics.rar[/file]

çok teşekkürler arkadaşım

Üst Alt