Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Anasayfa Özel Ürünler (HomeFeatured)

wMasterNew

Administrator
Administrator
Merhabalar,

Ana sayfadaki ürünlerin Sıralarama Türünü, Sepete Ekle, İncele Butonunu, Fiyatı gösterip gizleyebileceğiniz gibi ayarları barındırır.

ilginize teşekkürler.

http://www.presta-tr.com/dosyalar.html?func=fileinfo&id=51

homefeaturedjh7.jpg

Cvp:Anasayfa Özel Ürünler (HomeFeatured)

Değerli webmasterim bu ana sayfa editörüne ürün ekliyoruz diğer ürünlerin altında çıkıyor. Yardım lütfenn

Bu modülde sıralama çeşidi var son eklenen üstte olsun diye. onu seçip kaydederseniz: son eklenenler hep üstte olur..

ilginize teşekkürler.

Ana Sayfa editörü v1.4

Ben bu modülden bahsetmiştim gereksiz konu açmamak için burda belirtmiştim onda öyle bir seçenek bulamadım saygılar

çooook pardon işlem tamam teşekkürler

Adminim senide çok yoruyoruz kusura bakma ana sayfada özel ürün adedini kaç yaparsam yapayım 4 tane görünüyo. Varsayılan 10 ama 20de yapsam 4 tane görünüyo

temadan kaynaklanıyo olabilir. orj. tema ile tekrar deneyiniz.

Bende de aynı sorun var temayı değiştirdim orjinal tema ile yine olmadı acaba bilen var mı bu sıkıntımıza yardımcı olucak biri ?

Gösterilen ürün adedi kısmını 20 yaptıysanız ve 20 adet ürün kategori olarak ana kategori işaretlenmişse o zaman tek sorun tema kaynaklıdır Orjinal tema ile deneyebilirmisiniz?

Cvp: Anasayfa Özel Ürünler (HomeFeatured)

çok faydalı olmuş eline sağlık wMaster lakin

fiyatı , açıklamayı , sepete ekleyi , inceleyi göster seçenekleri etkisiz bende , sadece kısaltma şekilleri ve gösterilecek ürün adedi aktif.

Galiba sürümden kaynaklanıyor , benimki 1.4.4. Yinede kısaltma seçeneklerini değerlendiririz :)

Cvp: Anasayfa Özel Ürünler (HomeFeatured)

fiyatı , açıklamayı , sepete ekleyi , inceleyi göster seçenekleri etkisiz bende , temadanmıdır? diğerleri çalışıyor , ürün sayısı ve kısaltma seçenekleri.

Üst Alt