Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Anasayfa ürünleri

reusta

Yeni Üye
Ana sayfaya sadece 15 tane ürün ekliyebiliyorum birde anasayfada başka sayfa çıkmıyor yani 2. sayfaya geçmek gibi bir seçenek çıkmıyor bu normalmidir veya değiştirebilirmiyim.

Nasil yani. Biraz daha acarmisiniz. Ana sayfadaki homefeatured modulünün ikinci sayfasi yoktur. Gösterilesini istediginiz kac ürün varsa tamami ana sayfada gözükür. Yani örnegin 100 adet secerseniz tamami ana sayfada dizilir. Kategorilerdeki gibi 2-3-4 sayfa gibi secenegi yoktur

Ana sayfaya sadece 15 tane ürün ekliyebiliyorum birde anasayfada başka sayfa çıkmıyor yani 2. sayfaya geçmek gibi bir seçenek çıkmıyor bu normalmidir veya değiştirebilirmiyim.

merhabalar,

ana sayfadaki ürünlerde 2. sayfa opsiyonu yoktur.

Bu sayfadaki ürün sayısını modüller > Ana sayfa ürünleri " konfigüre " kısmına tıklayıp adedi tanımlayabilirsiniz.

merhabalar,

ana sayfadaki ürünlerde 2. sayfa opsiyonu yoktur.

Bu sayfadaki ürün sayısını modüller > Ana sayfa ürünleri " konfigüre " kısmına tıklayıp adedi tanımlayabilirsiniz.

anasayfada en fazla 15 ürün çıkıyor bunu nasıl çözebilirim modüllere giriyorum istediğim adedi değişen birşey olmuyor

admin panel modüllerde ana sayfa özel ürünler modülünde konfigüre ekranına geldiniz mi ? orda 15 seçeneğini arttırabilmeniz gerekli.

Üst Alt